Nabeschouwing Villarreal - Elche (4-1) || Primera División 2021/2022

Woensdag 22 september 2021 - 22:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Villarreal het woensdag 22 september 2021 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Elche. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Elche live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Elche (4-1)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Elche is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz geëindigd in een 4-1 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Villarreal kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Y. Pino. Elche kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Mojica, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 39e minuut zette M. Trigueros zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Villarreal de leiding in de wedstrijd nam.

Na 60 minuten werd de voorsprong voor Villarreal vergroot nadat A. Danjuma de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 94e minuut wist A. Moreno namens Villarreal de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alejandro Muñíz Ruiz bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Villarreal.

LIVE Villarreal - Elche 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Elche teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Villarreal Doelpunt Y. Pino met assist van P. Alcacer Villarreal 1-0
19' Doelpunt Elche Doelpunt J. Mojica met assist van Josan Elche 1-1
27' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor Alfonso Pedraza Villarreal
39' Doelpunt Villarreal Doelpunt M. Trigueros met assist van Y. Pino Villarreal 2-1
40' Gele kaart Elche Gele kaart voor Fidel Elche
46' Wissel Villarreal Wissel P. Estupinan voor Alfonso Pedraza Villarreal
53' Wissel Villarreal Wissel M. Gomez voor Y. Pino Villarreal
60' Doelpunt Villarreal Doelpunt A. Danjuma Villarreal 3-1
64' Wissel Elche Wissel R. Guti voor I. Marcone Elche
64' Wissel Elche Wissel J. Pastore voor Fidel Elche
64' Wissel Elche Wissel O. Mascarell voor G. Gumbau Elche
69' Wissel Elche Wissel D. Benedetto voor L. Perez Elche
73' Gele kaart Elche Gele kaart voor D. Gonzalez Elche
75' Wissel Villarreal Wissel F. Coquelin voor M. Trigueros Villarreal
75' Wissel Villarreal Wissel B. Dia voor P. Alcacer Villarreal
82' Wissel Elche Wissel P. Milla voor A. Barragan Elche
86' Wissel Villarreal Wissel A. Moreno voor A. Danjuma Villarreal
94' Doelpunt Villarreal Doelpunt A. Moreno met assist van B. Dia Villarreal 4-1
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Elche
Opstellingen Villarreal - Elche
De opstellingen van Villarreal en Elche zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Elche zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Elche

Villarreal en Elche treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Elche in de Primera División vond plaats op 6 februari 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Elche slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Villarreal 2
Winst Elche 0
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 15e positie staat, terwijl we Elche terugvinden op de 12e plaats.