Nabeschouwing Villarreal - Rayo Vallecano (2-0) || Primera División 2021/2022

Zondag 12 december 2021 - 14:00 uur

In de Primera División 2021/2022 neemt Villarreal het zondag 12 december 2021 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Rayo Vallecano (2-0)

Het Primera División duel tussen Villarreal en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter Mario Melero López geëindigd in een 2-0 overwinning voor Villarreal. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door A. Mandi, waarmee Villarreal met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 36e minuut voor dat Villarreal via G. Moreno op 2-0 kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Villarreal.

LIVE Villarreal - Rayo Vallecano 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor P. Torres Villarreal
32' Doelpunt Villarreal Doelpunt A. Mandi met assist van D. Parejo Villarreal 1-0
36' Penalty Villarreal Penalty G. Moreno Villarreal 2-0
37' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor A. Catena Rayo Vallecano
38' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor I. Palazon Rayo Vallecano
58' Wissel Rayo Vallecano Wissel R. Nteka voor O. Trejo Rayo Vallecano
61' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Fran Garcia Rayo Vallecano
62' Wissel Villarreal Wissel E. Capoue voor D. Parejo Villarreal
62' Wissel Villarreal Wissel S. Chukwueze voor Y. Pino Villarreal
63' Wissel Villarreal Wissel A. Moreno voor B. Dia Villarreal
65' Wissel Rayo Vallecano Wissel U. Lopez voor S. Comesana Rayo Vallecano
65' Wissel Rayo Vallecano Wissel Bebe voor I. Palazon Rayo Vallecano
78' Wissel Villarreal Wissel M. Gomez voor M. Trigueros Villarreal
82' Wissel Rayo Vallecano Wissel A. Martin voor S. Guardiola Rayo Vallecano
82' Wissel Rayo Vallecano Wissel J. Pozo voor E. Saveljich Rayo Vallecano
85' Wissel Villarreal Wissel P. Alcacer voor G. Moreno Villarreal
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Rayo Vallecano
Opstellingen Villarreal - Rayo Vallecano
De opstellingen van Villarreal en Rayo Vallecano zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Rayo Vallecano zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Rayo Vallecano

Villarreal en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Mario Melero López en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Rayo Vallecano in de Primera División vond plaats op 17 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Villarreal. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide ploegen is Villarreal favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Rayo Vallecano slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Villarreal 7
Winst Rayo Vallecano 2
Totaal 10

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 14e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 6e plaats.