Nabeschouwing Villarreal - Sevilla (1-1) || Primera División 2022/2023

Zondag 18 september 2022 - 16:15 uur

In de Primera División 2022/2023 neemt Villarreal het zondag 18 september 2022 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Sevilla. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de la Cerámica in Villarreal.

Via de Villarreal - Sevilla live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Villarreal - Sevilla (1-1)

De Primera División 2022/2023 wedstrijd tussen Villarreal en Sevilla geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door O. Torres, waarmee Sevilla met 0-1 de leiding nam. Villarreal kwam na 51 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Baena, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Villarreal - Sevilla 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Villarreal - Sevilla teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sevilla Doelpunt O. Torres met assist van Isco Sevilla 0-1
26' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor Bono Sevilla
31' Wissel Villarreal Wissel A. Baena voor G. Lo Celso Villarreal
38' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor M. Acuna Sevilla
41' Gele kaart Villarreal Gele kaart voor A. Baena Villarreal
45' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor N. Gudelj Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel M. Dmitrovic voor Bono Sevilla
46' Wissel Sevilla Wissel T. Nianzou voor Fernando Sevilla
51' Doelpunt Villarreal Doelpunt A. Baena Villarreal 1-1
59' Wissel Villarreal Wissel Y. Pino voor S. Chukwueze Villarreal
60' Wissel Villarreal Wissel A. Danjuma voor F. Coquelin Villarreal
60' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor J. A. Carmona Sevilla
69' Wissel Sevilla Wissel Suso voor J. A. Carmona Sevilla
69' Wissel Sevilla Wissel A. Telles voor M. Acuna Sevilla
69' Gele kaart Sevilla Gele kaart voor A. Telles Sevilla
82' Wissel Villarreal Wissel J. L. Morales voor N. Jackson Villarreal
82' Wissel Villarreal Wissel J. Mojica voor A. Pedraza Villarreal
83' Wissel Sevilla Wissel Papu Gomez voor O. Torres Sevilla
Video hoogtepunten en samenvatting Villarreal - Sevilla
Opstellingen Villarreal - Sevilla
De opstellingen van Villarreal en Sevilla zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Villarreal gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Sevilla zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Villarreal - Sevilla

Villarreal en Sevilla treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Villarreal en Sevilla in de Primera División vond plaats op 8 mei 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide teams is Sevilla favoriet. 13 keer wist de ploeg van Villarreal te winnen, tegenover 9 winstpartijen voor Villarreal. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Villarreal 9
Winst Sevilla 13
Gelijkspel 10
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Villarreal op een 6e positie staat, terwijl we Sevilla terugvinden op de 17e plaats.