Nabeschouwing Barcelona - Cádiz (2-0) || Primera División 2023/2024

Zondag 20 augustus 2023 - 19:30 uur



In de Primera División 2023/2024 neemt Barcelona het zondag 20 augustus 2023 om 19:30 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Olímpic Lluís Companys in Barcelona.

Via de Barcelona - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona - Cádiz (2-0)

Het Primera División duel tussen Barcelona en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz geëindigd in een 2-0 overwinning voor Barcelona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Barcelona - Cádiz
Goals
2
0
Balbezit
75%
25%
Gele kaarten
4
3
Schoten totaal
24
10
Schoten op doel
10
1
Aanvallen
122
60
Gevaarlijke aanvallen
85
31
Passes
612
196
Overtredingen
9
22
Buitenspel
1
1
Corners
10
2
Wissels
5
5
LIVE Barcelona - Cádiz 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona - Cádiz
Opstellingen Barcelona - Cádiz

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Barcelona - Cádiz

Barcelona en Cádiz treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro Muñíz Ruiz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Barcelona en Cádiz in de Primera División vond plaats op 19 februari 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Barcelona. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Barcelona favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Cádiz slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Barcelona 4
Winst Cádiz 2
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Barcelona op een 13e positie staat, terwijl we Cádiz terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Barcelona - Cádiz Opstelling Barcelona Opstelling Cádiz Live Barcelona - Cádiz Live Barcelona - Cádiz kijken Barcelona - Cádiz kijken Live Barcelona - Cádiz stream Barcelona - Cádiz Fox Sports Nabeschouwing Barcelona - Cádiz Uitslag Barcelona - Cádiz Statistieken Barcelona - Cádiz Primera División 2023/2024 Barcelona - Cádiz wedden Barcelona - Cádiz gokken Barcelona - Cádiz Unibet