Voorbeschouwing Celta de Vigo - Athletic Club (0-0) || Primera División 2023/2024

Woensdag 15 mei 2024 - 02:00 uurIn de Primera División 2023/2024 neemt Celta de Vigo het woensdag 15 mei 2024 om 02:00 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Celta de Vigo - Athletic Club 0-0

Vanaf woensdag 15 mei 2024 om 02:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Celta de Vigo - Athletic Club volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 19 dagen, 19 uur, 26 minuten en 27 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Athletic Club
Opstellingen Celta de Vigo - Athletic Club

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Athletic Club

Celta de Vigo en Athletic Club treffen elkaar in de 36e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 10 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Athletic Club. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 13 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Celta de Vigo. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 6
Winst Athletic Club 13
Gelijkspel 8
Totaal 27
Tags
Celta de Vigo - Athletic Club Opstelling Celta de Vigo Opstelling Athletic Club Live Celta de Vigo - Athletic Club Live Celta de Vigo - Athletic Club kijken Celta de Vigo - Athletic Club kijken Live Celta de Vigo - Athletic Club stream Celta de Vigo - Athletic Club Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Athletic Club Uitslag Celta de Vigo - Athletic Club Statistieken Celta de Vigo - Athletic Club Primera División 2023/2024 Celta de Vigo - Athletic Club wedden Celta de Vigo - Athletic Club gokken Celta de Vigo - Athletic Club Unibet