Voorbeschouwing Celta de Vigo - Valencia (0-0) || Primera División 2023/2024

Zondag 26 mei 2024 - 02:00 uurIn de Primera División 2023/2024 neemt Celta de Vigo het zondag 26 mei 2024 om 02:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Celta de Vigo - Valencia 0-0

Vanaf zondag 26 mei 2024 om 02:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Celta de Vigo - Valencia volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 maanden, 9 dagen, 7 uur, 53 minuten en 43 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Valencia
Opstellingen Celta de Vigo - Valencia

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Valencia

Celta de Vigo en Valencia treffen elkaar in de 38e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Valencia in de Primera División vond plaats op 25 november 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 27 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 16 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Celta de Vigo. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 6
Winst Valencia 16
Gelijkspel 5
Totaal 27
Tags
Celta de Vigo - Valencia Opstelling Celta de Vigo Opstelling Valencia Live Celta de Vigo - Valencia Live Celta de Vigo - Valencia kijken Celta de Vigo - Valencia kijken Live Celta de Vigo - Valencia stream Celta de Vigo - Valencia Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Valencia Uitslag Celta de Vigo - Valencia Statistieken Celta de Vigo - Valencia Primera División 2023/2024 Celta de Vigo - Valencia wedden Celta de Vigo - Valencia gokken Celta de Vigo - Valencia Unibet