Nabeschouwing Deportivo Alavés - Girona (2-2) || Primera División 2023/2024

Vrijdag 10 mei 2024 - 21:00 uur



In de Primera División 2023/2024 neemt Deportivo Alavés het vrijdag 10 mei 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Mendizorroza in Vitoria.

Via de Deportivo Alavés - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Deportivo Alavés - Girona (2-2)

De Primera División 2023/2024 wedstrijd tussen Deportivo Alavés en Girona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Girona kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Eric García. Deportivo Alavés kwam in de 12e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Jon Guridi, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 44e minuut zette Yangel Herrera  zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Girona de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen. In de 94e minuut scoorde Deportivo Alavés via Luis Rioja, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter José Luis Munuera Montero, waardoor dankzij een 2-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Deportivo Alavés - Girona
Goals
2
2
Balbezit
35%
65%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
14
15
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
74
80
Gevaarlijke aanvallen
64
59
Passes
301
582
Overtredingen
12
6
Buitenspel
0
3
Corners
5
3
Wissels
5
5
LIVE Deportivo Alavés - Girona 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Deportivo Alavés - Girona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Girona Doelpunt Eric García met assist van Viktor Tsygankov Girona 0-1
12' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Jon Guridi met assist van Giuliano Simeone Deportivo Alavés 1-1
44' Doelpunt Girona Doelpunt Yangel Herrera  met assist van Artem Dovbyk Girona 1-2
59' Wissel Girona Wissel Yan Couto voor Portu Girona
59' Wissel Girona Wissel Juanpe voor Miguel Gutiérrez Girona
63' Wissel Deportivo Alavés Wissel Ianis Hagi voor Carlos Benavidez Deportivo Alavés
63' Wissel Deportivo Alavés Wissel Luis Rioja voor Carlos Vicente Deportivo Alavés
73' Wissel Girona Wissel Aleix García voor Iván Martín Girona
73' Wissel Deportivo Alavés Wissel J. Panichelli voor Kike García Deportivo Alavés
73' Wissel Deportivo Alavés Wissel Álex Sola voor Giuliano Simeone Deportivo Alavés
73' Wissel Girona Wissel Pablo Torre voor Viktor Tsygankov Girona
80' Wissel Deportivo Alavés Wissel Rubén Duarte voor Javi López Deportivo Alavés
84' Wissel Girona Wissel Valery Fernández voor Sávio Girona
88' Gele kaart Girona Gele kaart voor Arnau Martínez Girona
98' Gele kaart Girona Gele kaart voor Yangel Herrera  Girona
94' Doelpunt Deportivo Alavés Doelpunt Luis Rioja Deportivo Alavés
99' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Jon Guridi Ianis Hagi Deportivo Alavés 2-2
98' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Rafa Marín Deportivo Alavés
94' Gele kaart Deportivo Alavés Gele kaart voor Jesús Owono Deportivo Alavés
Video hoogtepunten en samenvatting Deportivo Alavés - Girona
Opstellingen Deportivo Alavés - Girona
De opstellingen van Deportivo Alavés en Girona zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Deportivo Alavés gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Girona zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Deportivo Alavés - Girona

Deportivo Alavés en Girona treffen elkaar in de 35e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Luis Munuera Montero en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Deportivo Alavés en Girona in de Primera División vond plaats op 18 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Girona. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Deportivo Alavés als Girona wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Deportivo Alavés 2
Winst Girona 2
Gelijkspel 1
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Deportivo Alavés op een 11e positie staat, terwijl we Girona terugvinden op de 2e plaats.

Tags
Deportivo Alavés - Girona Opstelling Deportivo Alavés Opstelling Girona Live Deportivo Alavés - Girona Live Deportivo Alavés - Girona kijken Deportivo Alavés - Girona kijken Live Deportivo Alavés - Girona stream Deportivo Alavés - Girona Fox Sports Nabeschouwing Deportivo Alavés - Girona Uitslag Deportivo Alavés - Girona Statistieken Deportivo Alavés - Girona Primera División 2023/2024 Deportivo Alavés - Girona wedden Deportivo Alavés - Girona gokken Deportivo Alavés - Girona Unibet