Nabeschouwing Getafe - Barcelona (0-0) || Primera División 2023/2024

Zondag 13 augustus 2023 - 21:30 uurIn de Primera División 2023/2024 neemt Getafe het zondag 13 augustus 2023 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Barcelona. De wedstrijd wordt gespeeld in Coliseum Alfonso Pérez in Getafe.

Via de Getafe - Barcelona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Getafe - Barcelona (0-0)

De Primera División 2023/2024 wedstrijd tussen Getafe en Barcelona geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Barcelona, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Barcelona kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Wedstrijdstatistieken Getafe - Barcelona
Balbezit
25%
75%
Rode kaarten
1
1
Gele kaarten
8
2
Schoten totaal
5
14
Schoten op doel
2
4
Aanvallen
73
131
Gevaarlijke aanvallen
35
56
Passes
233
729
Overtredingen
20
11
Buitenspel
4
2
Corners
3
4
Wissels
3
4
LIVE Getafe - Barcelona 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Getafe - Barcelona teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Getafe - Barcelona
Opstellingen Getafe - Barcelona

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Getafe - Barcelona

Getafe en Barcelona treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Getafe en Barcelona in de Primera División vond plaats op 16 april 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 34 duels tussen beide teams is Barcelona favoriet. 23 keer wist de ploeg van Getafe te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Getafe. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Getafe 3
Winst Barcelona 23
Gelijkspel 8
Totaal 34

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Getafe - Barcelona Opstelling Getafe Opstelling Barcelona Live Getafe - Barcelona Live Getafe - Barcelona kijken Getafe - Barcelona kijken Live Getafe - Barcelona stream Getafe - Barcelona Fox Sports Nabeschouwing Getafe - Barcelona Uitslag Getafe - Barcelona Statistieken Getafe - Barcelona Primera División 2023/2024 Getafe - Barcelona wedden Getafe - Barcelona gokken Getafe - Barcelona Unibet