Nabeschouwing Girona - Getafe (3-0) || Primera División 2023/2024

Zondag 20 augustus 2023 - 19:00 uurIn de Primera División 2023/2024 neemt Girona het zondag 20 augustus 2023 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Getafe. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Getafe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Getafe (3-0)

Het Primera División duel tussen Girona en Getafe is onder leiding van scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez geëindigd in een 3-0 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Girona - Getafe
Goals
3
0
Balbezit
65%
35%
Gele kaarten
2
5
Schoten totaal
7
9
Schoten op doel
6
2
Aanvallen
97
106
Gevaarlijke aanvallen
27
50
Passes
529
274
Overtredingen
11
20
Buitenspel
3
2
Corners
3
2
Wissels
5
4
LIVE Girona - Getafe 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Getafe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Getafe
Opstellingen Girona - Getafe

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Girona - Getafe

Girona en Getafe treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jorge Figueroa Vázquez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Girona en Getafe in de Primera División vond plaats op 4 maart 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Getafe. Op basis van de afgelopen 6 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Girona als Getafe wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 2 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Girona 2
Winst Getafe 2
Gelijkspel 2
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 11e positie staat, terwijl we Getafe terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Girona - Getafe Opstelling Girona Opstelling Getafe Live Girona - Getafe Live Girona - Getafe kijken Girona - Getafe kijken Live Girona - Getafe stream Girona - Getafe Fox Sports Nabeschouwing Girona - Getafe Uitslag Girona - Getafe Statistieken Girona - Getafe Primera División 2023/2024 Girona - Getafe wedden Girona - Getafe gokken Girona - Getafe Unibet