Nabeschouwing Girona - Rayo Vallecano (3-0) || Primera División 2023/2024

Maandag 26 februari 2024 - 21:00 uurIn de Primera División 2023/2024 neemt Girona het maandag 26 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rayo Vallecano. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Municipal de Montilivi in Girona.

Via de Girona - Rayo Vallecano live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Girona - Rayo Vallecano (3-0)

Het Primera División duel tussen Girona en Rayo Vallecano is onder leiding van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea geëindigd in een 3-0 overwinning voor Girona. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door Viktor Tsygankov, waarmee Girona met 1-0 de leiding nam. In de 76e minuut kreeg Pep Chavarría van Rayo Vallecano voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Rayo Vallecano de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Girona via een goal van Sávio in de 91e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

In de 95e minuut volgde een derde treffer van Girona, waarmee Sávio zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea, waardoor Girona dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Girona - Rayo Vallecano
Goals
3
0
Balbezit
55%
45%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
4
Schoten totaal
14
7
Schoten op doel
8
1
Aanvallen
108
73
Gevaarlijke aanvallen
55
35
Passes
524
434
Overtredingen
13
16
Buitenspel
4
2
Corners
2
2
Wissels
5
5
LIVE Girona - Rayo Vallecano 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Girona - Rayo Vallecano teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
52' Doelpunt Girona Doelpunt Viktor Tsygankov met assist van Miguel Gutiérrez Girona 1-0
54' Gele kaart Girona Gele kaart voor Aleix García Girona
58' Wissel Rayo Vallecano Wissel Sergio Camello voor Raúl de Tomás Rayo Vallecano
59' Wissel Rayo Vallecano Wissel Pathé Ciss voor Óscar Valentín  Rayo Vallecano
64' Wissel Rayo Vallecano Wissel Pep Chavarría voor Jorge de Frutos Rayo Vallecano
64' Wissel Rayo Vallecano Wissel Kike Pérez voor Unai López Rayo Vallecano
65' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Pathé Ciss Rayo Vallecano
70' Wissel Girona Wissel Juanpe voor David López Girona
73' Wissel Girona Wissel Iván Martín voor Portu Girona
73' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Miguel Crespo Rayo Vallecano
73' Wissel Girona Wissel Cristhian Stuani voor Artem Dovbyk Girona
75' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Pep Chavarría Rayo Vallecano
76' Tweede gele kaart Rayo Vallecano Tweede gele kaart voor Pep Chavarría Rayo Vallecano
79' Wissel Rayo Vallecano Wissel Óscar Trejo voor Miguel Crespo Rayo Vallecano
81' Gele kaart Rayo Vallecano Gele kaart voor Kike Pérez Rayo Vallecano
85' Gele kaart Girona Gele kaart voor Yan Couto Girona
89' Wissel Girona Wissel Jhon Solis voor Yangel Herrera Girona
89' Wissel Girona Wissel Pablo Torre voor Viktor Tsygankov Girona
91' Doelpunt Girona Doelpunt Sávio met assist van Pablo Torre Girona 2-0
95' Doelpunt Girona Doelpunt Sávio met assist van Yan Couto Girona 3-0
91' Gele kaart Girona Gele kaart voor Sávio Girona
Video hoogtepunten en samenvatting Girona - Rayo Vallecano
Opstellingen Girona - Rayo Vallecano
Voorbeschouwing Girona - Rayo Vallecano

Girona en Rayo Vallecano treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ricardo De Burgos Bengoetxea en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Girona en Rayo Vallecano in de Primera División vond plaats op 11 november 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Girona. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Girona favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Rayo Vallecano slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Girona 3
Winst Rayo Vallecano 0
Gelijkspel 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Girona op een 3e positie staat, terwijl we Rayo Vallecano terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Girona - Rayo Vallecano Opstelling Girona Opstelling Rayo Vallecano Live Girona - Rayo Vallecano Live Girona - Rayo Vallecano kijken Girona - Rayo Vallecano kijken Live Girona - Rayo Vallecano stream Girona - Rayo Vallecano Fox Sports Nabeschouwing Girona - Rayo Vallecano Uitslag Girona - Rayo Vallecano Statistieken Girona - Rayo Vallecano Primera División 2023/2024 Girona - Rayo Vallecano wedden Girona - Rayo Vallecano gokken Girona - Rayo Vallecano Unibet