Nabeschouwing Osasuna - Cádiz (2-0) || Primera División 2023/2024

Zaterdag 17 februari 2024 - 16:15 uurIn de Primera División 2023/2024 neemt Osasuna het zaterdag 17 februari 2024 om 16:15 uur in eigen huis op tegen Cádiz. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio El Sadar in Pamplona.

Via de Osasuna - Cádiz live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Cádiz (2-0)

Het Primera División duel tussen Osasuna en Cádiz is onder leiding van scheidsrechter Francisco José Hernández Maeso geëindigd in een 2-0 overwinning voor Osasuna. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door Ante Budimir, waarmee Osasuna met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Osasuna opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het Ante Budimir die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Osasuna.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Osasuna.

Wedstrijdstatistieken Osasuna - Cádiz
Goals
2
0
Balbezit
56%
44%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
11
5
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
108
118
Gevaarlijke aanvallen
72
31
Passes
498
398
Overtredingen
12
5
Buitenspel
1
5
Corners
5
4
Wissels
5
5
LIVE Osasuna - Cádiz 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Cádiz teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Joseba Zaldúa Cádiz
26' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Johan Mojica Osasuna
31' Gele kaart Cádiz Gele kaart voor Lucas Pires Cádiz
42' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Aimar Oroz Osasuna
46' Wissel Cádiz Wissel Iván Alejo voor Joseba Zaldúa Cádiz
60' Wissel Osasuna Wissel Jesús Areso voor Rubén Peña Osasuna
60' Wissel Osasuna Wissel Pablo Ibáñez Lumbreras voor Iker Munoz Osasuna
63' Doelpunt Osasuna Doelpunt Ante Budimir met assist van Rubén García Osasuna 1-0
64' Wissel Cádiz Wissel Maximiliano Gómez voor Chris Ramos Cádiz
64' Wissel Cádiz Wissel Diadié Samassékou voor Gonzalo Escalante Cádiz
67' Wissel Osasuna Wissel Juan Cruz voor Johan Mojica Osasuna
72' Wissel Cádiz Wissel Darwin Machís voor Robert Navarro Cádiz
77' Wissel Cádiz Wissel Sergi Guardiola voor Jorge Meré Cádiz
78' Wissel Osasuna Wissel Lucas Torró voor Rubén García Osasuna
78' Wissel Osasuna Wissel Kike Barja voor Aimar Oroz Osasuna
88' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Pablo Ibáñez Lumbreras Osasuna
95' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor David García Osasuna
91' Doelpunt Osasuna Doelpunt Ante Budimir met assist van Jesús Areso Osasuna 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Cádiz
Opstellingen Osasuna - Cádiz
De opstellingen van Osasuna en Cádiz zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Osasuna gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Cádiz zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Osasuna - Cádiz

Osasuna en Cádiz treffen elkaar in de 25e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Francisco José Hernández Maeso en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Cádiz in de Primera División vond plaats op 10 december 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Osasuna favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Cádiz slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Osasuna 8
Winst Cádiz 0
Gelijkspel 1
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Osasuna op een 11e positie staat, terwijl we Cádiz terugvinden op de 18e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Osasuna - Cádiz Opstelling Osasuna Opstelling Cádiz Live Osasuna - Cádiz Live Osasuna - Cádiz kijken Osasuna - Cádiz kijken Live Osasuna - Cádiz stream Osasuna - Cádiz Fox Sports Nabeschouwing Osasuna - Cádiz Uitslag Osasuna - Cádiz Statistieken Osasuna - Cádiz Primera División 2023/2024 Osasuna - Cádiz wedden Osasuna - Cádiz gokken Osasuna - Cádiz Unibet