Nabeschouwing Real Sociedad - Valencia (1-0) || Primera División 2023/2024

Donderdag 16 mei 2024 - 22:00 uur

In de Primera División 2023/2024 neemt Real Sociedad het donderdag 16 mei 2024 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Valencia. De wedstrijd wordt gespeeld in Anoeta Stadium in San Sebastian.

Via de Real Sociedad - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Real Sociedad - Valencia (1-0)

Het Primera División duel tussen Real Sociedad en Valencia is onder leiding van scheidsrechter César Soto Grado geëindigd in een 1-0 overwinning voor Real Sociedad. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Real Sociedad kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van André Silva. In het restant van de wedstrijd was het met name Real Sociedad dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Real Sociedad.

LIVE Real Sociedad - Valencia 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Real Sociedad - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Real Sociedad Doelpunt André Silva met assist van Takefusa Kubo Real Sociedad 1-0
29' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Hugo Guillamón Valencia
60' Wissel Real Sociedad Wissel Sheraldo Becker voor Ander Barrenetxea  Real Sociedad
60' Wissel Valencia Wissel Sergi Canós voor Javi Guerra Valencia
60' Wissel Valencia Wissel Brais Méndez voor Arsen Zakharyan Valencia
60' Wissel Real Sociedad Wissel José Gayà  voor Thierry Correia Real Sociedad
71' Wissel Valencia Wissel Hugo González voor Peter Federico Valencia
71' Wissel Valencia Wissel Alberto Marí voor Roman Yaremchuk  Valencia
75' Wissel Real Sociedad Wissel Hamari Traoré  voor Álvaro Odriozola Real Sociedad
75' Wissel Real Sociedad Wissel Mikel Oyarzabal voor André Silva Real Sociedad
83' Wissel Real Sociedad Wissel Jon Aramburu voor Kieran Tierney Real Sociedad
85' Wissel Valencia Wissel Selim Amallah voor Diego López Valencia
94' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Sergi Canós Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Real Sociedad - Valencia
Opstellingen Real Sociedad - Valencia
De opstellingen van Real Sociedad en Valencia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Real Sociedad gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Valencia zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Real Sociedad - Valencia

Real Sociedad en Valencia treffen elkaar in de 36e speelronde van de Primera División van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter César Soto Grado en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Real Sociedad en Valencia in de Primera División vond plaats op 27 september 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Sociedad. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide ploegen is Real Sociedad favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Valencia slechts 11 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Real Sociedad 12
Winst Valencia 11
Gelijkspel 8
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Real Sociedad op een 7e positie staat, terwijl we Valencia terugvinden op de 9e plaats.