LIVE Celta de Vigo - Deportivo Alavés (0-0) || Primera División 2024/2025

Vrijdag 16 augustus 2024 - 19:00 uurIn de Primera División 2024/2025 neemt Celta de Vigo het vrijdag 16 augustus 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Deportivo Alavés. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Deportivo Alavés live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Celta de Vigo - Deportivo Alavés 0-0

Vanaf vrijdag 16 augustus 2024 om 19:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Celta de Vigo - Deportivo Alavés volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 1 maanden, 3 dagen, 1 uur, 45 minuten en 6 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Deportivo Alavés
Opstellingen Celta de Vigo - Deportivo Alavés

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Deportivo Alavés

Celta de Vigo en Deportivo Alavés treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2024/2025. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Deportivo Alavés in de Primera División vond plaats op 27 april 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Deportivo Alavés. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Celta de Vigo favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Deportivo Alavés slechts 6 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 8
Winst Deportivo Alavés 6
Gelijkspel 2
Totaal 16
Tags
Celta de Vigo - Deportivo Alavés Opstelling Celta de Vigo Opstelling Deportivo Alavés Live Celta de Vigo - Deportivo Alavés Live Celta de Vigo - Deportivo Alavés kijken Celta de Vigo - Deportivo Alavés kijken Live Celta de Vigo - Deportivo Alavés stream Celta de Vigo - Deportivo Alavés Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Deportivo Alavés Uitslag Celta de Vigo - Deportivo Alavés Statistieken Celta de Vigo - Deportivo Alavés Primera División 2024/2025 Celta de Vigo - Deportivo Alavés wedden Celta de Vigo - Deportivo Alavés gokken Celta de Vigo - Deportivo Alavés Unibet


    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .