Voorbeschouwing Celta de Vigo - Girona (0-0) || Primera División 2024/2025

Zondag 29 september 2024 - 02:00 uurIn de Primera División 2024/2025 neemt Celta de Vigo het zondag 29 september 2024 om 02:00 uur in eigen huis op tegen Girona. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Girona live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

LIVE Celta de Vigo - Girona 0-0

Vanaf zondag 29 september 2024 om 02:00 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Celta de Vigo - Girona volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 2 maanden, 15 dagen, 6 uur, 2 minuten en 7 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Girona
Opstellingen Celta de Vigo - Girona

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Girona

Celta de Vigo en Girona treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primera División van het seizoen 2024/2025.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Girona in de Primera División vond plaats op 28 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Girona. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Girona favoriet. 4 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Celta de Vigo. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 2
Winst Girona 4
Gelijkspel 2
Totaal 8
Tags
Celta de Vigo - Girona Opstelling Celta de Vigo Opstelling Girona Live Celta de Vigo - Girona Live Celta de Vigo - Girona kijken Celta de Vigo - Girona kijken Live Celta de Vigo - Girona stream Celta de Vigo - Girona Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Girona Uitslag Celta de Vigo - Girona Statistieken Celta de Vigo - Girona Primera División 2024/2025 Celta de Vigo - Girona wedden Celta de Vigo - Girona gokken Celta de Vigo - Girona Unibet


    Er worden momenteel geen live-wedstrijden gespeeld in de .