Nabeschouwing Antwerp - KV Oostende (2-0) || Jupiler Pro League

Vrijdag 9 november 2018 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League neemt Antwerp het vrijdag 9 november 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - KV Oostende (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Antwerp en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 2-0 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door D. Mbokani, waarmee Antwerp met 1-0 de leiding nam. In de 43e minuut moest A. Nkaka van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Bram Van Driessche een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest KV Oostende verder met een speler minder. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Antwerp via een goal van D. Mbokani in de 83e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Antwerp.

Wedstrijdstatistieken Antwerp - KV Oostende
Goals
2
0
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
3
2
Schoten op doel
5
2
Aanvallen
135
100
Gevaarlijke aanvallen
67
39
Corners
9
4
Wissels
3
2
LIVE Antwerp - KV Oostende 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
7' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor W. Faes KV Oostende
21' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Mbokani Antwerp 1-0
38' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor J. Bolingi Antwerp
43' Rode kaart KV Oostende Rode kaart voor A. Nkaka KV Oostende
60' Wissel Antwerp Wissel A. Baby voor Ivo Rodrigues Antwerp
67' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor F. Haroun Antwerp
73' Wissel Antwerp Wissel D. Lamkel Ze voor L. Refaelov Antwerp
78' Wissel KV Oostende Wissel J. Bataille voor S. Coopman KV Oostende
83' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Mbokani met assist van D. Lamkel Ze Antwerp 2-0
84' Wissel KV Oostende Wissel F. Sakala voor B. Capon KV Oostende
88' Wissel Antwerp Wissel W. Owusu voor D. Mbokani Antwerp
94' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor R. Zivkovic KV Oostende
94' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Lamkel Ze Antwerp
Opstellingen Antwerp - KV Oostende
De opstellingen van Antwerp en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Antwerp - KV Oostende

Antwerp en KV Oostende treffen elkaar in de 15e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Antwerp en KV Oostende elkaar treffen in de Jupiler Pro League.

Resultaat Aantal
Winst Antwerp 0
Winst KV Oostende 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antwerp op een 3e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Antwerp - KV Oostende Opstelling Antwerp Opstelling KV Oostende Live Antwerp - KV Oostende Live Antwerp - KV Oostende kijken Antwerp - KV Oostende kijken Live Antwerp - KV Oostende stream Antwerp - KV Oostende Fox Sports Nabeschouwing Antwerp - KV Oostende Uitslag Antwerp - KV Oostende Statistieken Antwerp - KV Oostende Jupiler Pro League 2018/2019 Antwerp - KV Oostende wedden Antwerp - KV Oostende gokken Antwerp - KV Oostende Unibet