Nabeschouwing AS Eupen - Sint-Truiden (1-4) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 10 november 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt AS Eupen het zaterdag 10 november 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Sint-Truiden (1-4)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Lawrence Visser geëindigd in een 1-4 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door D. Kamada, waarmee Sint-Truiden met 0-1 de leiding nam. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 13 minuten was het D. Kamada die Sint-Truiden op een 0-1 voorsprong zette.

Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 55e minuut nadat D. Kamada namens Sint-Truiden de bal tussen de palen wist te werken: 0-3. Even later was het opnieuw D. Kamada die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Sint-Truiden op 0-3 in de 55e minuut. Vervolgens was de beurt weer aan AS Eupen om te scoren. In de 64e minuut zette Luis García de stand op 1-3 in het voordeel van AS Eupen. In de 65e minuut werd opnieuw gescoord, ditmaal door Luis García van AS Eupen die daarmee tekende voor de 1-3. In de 80e minuut en werd het 1-4 via Y. Boli speler Sint-Truiden. Uiteindelijk zou er nog één laatste keer gescoord worden in deze wedstrijd door Sint-Truiden, wat het slotstuk betekende van deze enerverende wedstrijd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Lawrence Visser en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Sint-Truiden.

LIVE AS Eupen - Sint-Truiden 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt D. Kamada met assist van R. Bezus Sint-Truiden 0-1
24' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor R. Bushiri AS Eupen
35' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Y. Boli Sint-Truiden
44' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt C. De Norre met assist van Y. Boli Sint-Truiden 0-2
46' Wissel AS Eupen Wissel D. Pollet voor J. Amani AS Eupen
55' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt D. Kamada met assist van Pol García Sint-Truiden 0-3
58' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor S. Marreh AS Eupen
64' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Luis García AS Eupen 1-3
65' Doelpunt AS Eupen Doelpunt Luis García AS Eupen 1-3
65' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Xavi Molina AS Eupen
65' Wissel AS Eupen Wissel E. Ocansey voor Y. Toyokawa AS Eupen
65' Wissel AS Eupen Wissel D. Miličević voor C. Keita AS Eupen
66' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Xavi Molina AS Eupen
68' Wissel Sint-Truiden Wissel I. Sankhon voor R. Bezus Sint-Truiden
80' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Boli met assist van J. Botaka Sint-Truiden 1-4
80' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor A. De Sart Sint-Truiden
80' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Boli Sint-Truiden 1-4
87' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Legear voor D. Kamada Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Sint-Truiden
Opstellingen AS Eupen - Sint-Truiden
De opstellingen van AS Eupen en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.