Nabeschouwing Club Brugge - AS Eupen (5-2) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 29 juli 2018 - 14:30 uur



In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Club Brugge het zondag 29 juli 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - AS Eupen (5-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en AS Eupen is onder leiding van scheidsrechter Nathan Verboomen geëindigd in een 5-2 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Club Brugge - AS Eupen
Goals
5
2
Balbezit
52%
48%
Rode kaarten
0
1
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
13
10
Schoten op doel
9
4
Aanvallen
45
52
Gevaarlijke aanvallen
36
42
Overtredingen
9
15
Buitenspel
3
2
Corners
4
4
Wissels
3
3
LIVE Club Brugge - AS Eupen 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - AS Eupen
Opstellingen Club Brugge - AS Eupen
De opstellingen van Club Brugge en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Club Brugge - AS Eupen

Club Brugge en AS Eupen treffen elkaar in de 1e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Jupiler Pro League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en AS Eupen in de Jupiler Pro League vond plaats op 3 december 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl AS Eupen slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Club Brugge 5
Winst AS Eupen 0
Gelijkspel 1
Totaal 6

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Club Brugge - AS Eupen Opstelling Club Brugge Opstelling AS Eupen Live Club Brugge - AS Eupen Live Club Brugge - AS Eupen kijken Club Brugge - AS Eupen kijken Live Club Brugge - AS Eupen stream Club Brugge - AS Eupen Fox Sports Nabeschouwing Club Brugge - AS Eupen Uitslag Club Brugge - AS Eupen Statistieken Club Brugge - AS Eupen Jupiler Pro League 2018/2019 Club Brugge - AS Eupen wedden Club Brugge - AS Eupen gokken Club Brugge - AS Eupen Unibet