Nabeschouwing Club Brugge - Genk (3-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 17 februari 2019 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Club Brugge het zondag 17 februari 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Genk. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Genk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Genk (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Genk is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 3-1 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door Clinton Mata, waarmee Club Brugge met 1-0 de leiding nam. Club Brugge vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Schrijvers op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut wist Genk de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Samatta.

Na 78 minuten werd de voorsprong voor Club Brugge vergroot nadat R. Vormer de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Club Brugge.

LIVE Club Brugge - Genk 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Genk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Club Brugge Doelpunt Clinton Mata met assist van S. Schrijvers Club Brugge 1-0
26' Gele kaart Genk Gele kaart voor M. Ingvartsen Genk
27' Wissel Club Brugge Wissel S. Amrabat voor Clinton Mata Club Brugge
37' Doelpunt Club Brugge Doelpunt S. Schrijvers Club Brugge 2-0
46' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor B. Poulain Club Brugge
46' Wissel Genk Wissel Z. Gano voor M. Ingvartsen Genk
46' Wissel Genk Wissel Pozuelo voor J. Paintsil Genk
50' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Denswil Club Brugge
61' Gele kaart Genk Gele kaart voor J. Uronen Genk
69' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor H. Vanaken Club Brugge
77' Doelpunt Genk Doelpunt M. Samatta met assist van Z. Gano Genk 2-1
78' Doelpunt Club Brugge Doelpunt R. Vormer Club Brugge 3-1
83' Wissel Club Brugge Wissel M. Nakamba voor S. Schrijvers Club Brugge
87' Wissel Club Brugge Wissel L. Openda voor Wesley Club Brugge
89' Gele kaart Genk Gele kaart voor R. Malinovskiy Genk
94' Wissel Genk Wissel C. De Norre voor B. Heynen Genk
94' Gele kaart Genk Gele kaart voor Pozuelo Genk
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Genk
Opstellingen Club Brugge - Genk
De opstellingen van Club Brugge en Genk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Club Brugge gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Genk zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.