Nabeschouwing Club Brugge - Lokeren (2-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Vrijdag 14 september 2018 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Club Brugge het vrijdag 14 september 2018 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Club Brugge - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge - Lokeren (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Club Brugge en Lokeren is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 2-1 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door Đ. Jovanović, waarmee Lokeren met 0-1 de leiding nam. Club Brugge kwam in de 61e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van B. Poulain, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Club Brugge in de 98e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist J. Vossen deze te benutten, waardoor de score 2-1 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christof Dierick, waardoor Club Brugge dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Club Brugge - Lokeren 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Lokeren Doelpunt Đ. Jovanović met assist van J. Cevallos Lokeren 0-1
61' Doelpunt Club Brugge Doelpunt B. Poulain met assist van R. Vormer Club Brugge 1-1
64' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor B. Poulain Club Brugge
67' Wissel Club Brugge Wissel T. Vlietinck voor K. Diatta Club Brugge
71' Wissel Lokeren Wissel A. Saroka voor Đ. Jovanović Lokeren
74' Wissel Club Brugge Wissel L. Openda voor K. Rezaei Club Brugge
76' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor O. Deschacht Lokeren
78' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Cevallos Lokeren
81' Wissel Lokeren Wissel A. Skúlason voor O. Ben Harush Lokeren
84' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor O. De Wolf Lokeren
89' Wissel Lokeren Wissel M. Mirić voor G. Hupperts Lokeren
90' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor S. Denswil Club Brugge
90' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Tirpan Lokeren
92' Wissel Club Brugge Wissel J. Vossen voor M. Rits Club Brugge
95' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor A. Skúlason Lokeren
97' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor Club Brugge
98' Penalty Club Brugge Penalty J. Vossen Club Brugge 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge - Lokeren
Opstellingen Club Brugge - Lokeren
De opstellingen van Club Brugge en Lokeren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Club Brugge - Lokeren

Club Brugge en Lokeren treffen elkaar in de 7e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Club Brugge en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 10 december 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 31 duels tussen beide ploegen is Club Brugge favoriet. De thuisploeg wist 18 keer te winnen, terwijl Lokeren slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Club Brugge 18
Winst Lokeren 8
Gelijkspel 5
Totaal 31

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Club Brugge op een 1e positie staat, terwijl we Lokeren terugvinden op de 14e plaats.