Nabeschouwing KV Oostende - Sint-Truiden (1-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Woensdag 26 december 2018 - 14:30 uur



In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt KV Oostende het woensdag 26 december 2018 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Sint-Truiden (1-1)

De Jupiler Pro League 2018/2019 wedstrijd tussen KV Oostende en Sint-Truiden geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sint-Truiden kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van J. Botaka. Sint-Truiden kreeg via J. Botaka in de 24e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Kevin Van Damme de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Na de openingsgoal kwam KV Oostende in de 33e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van L. De Bock.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken KV Oostende - Sint-Truiden
Goals
1
1
Gele kaarten
3
4
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
65
61
Gevaarlijke aanvallen
42
21
Corners
3
4
Wissels
2
3
LIVE KV Oostende - Sint-Truiden 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt J. Botaka met assist van S. Asamoah Sint-Truiden 0-1
22' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor G. Milović KV Oostende
24' Penalty gemist Sint-Truiden Penalty gemist J. Botaka Sint-Truiden
33' Doelpunt KV Oostende Doelpunt L. De Bock met assist van K. Vandendriessche KV Oostende 1-1
42' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor I. Boonen KV Oostende
58' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor W. Endo Sint-Truiden
59' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Vandendriessche KV Oostende
62' Wissel Sint-Truiden Wissel E. Acolatse voor Y. Boli Sint-Truiden
68' Wissel Sint-Truiden Wissel A. De Sart voor W. Endo Sint-Truiden
78' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Asamoah Sint-Truiden
84' Wissel KV Oostende Wissel J. Vanlerberghe voor F. Marquet KV Oostende
84' Wissel Sint-Truiden Wissel D. Nazon voor D. Kamada Sint-Truiden
86' Wissel KV Oostende Wissel R. DHaese voor I. Boonen KV Oostende
91' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor E. Acolatse Sint-Truiden
91' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor R. Bezus Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Sint-Truiden
Opstellingen KV Oostende - Sint-Truiden
De opstellingen van KV Oostende en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Wissels Sint-Truiden
# Speler Pos.
21 Lucas Pirard K
23 Sascha Kotysch V
8 M
5 Alexis De Sart M
8 Ibrahima Sory Sankhon M
9 Duckens Nazon M
14 Alexandre De Bruyn M
28 Takahiro Sekine M
29 Elton Acolatse A
Voorbeschouwing KV Oostende - Sint-Truiden

KV Oostende en Sint-Truiden treffen elkaar in de 21e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kevin Van Damme en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 1 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Sint-Truiden favoriet. 4 keer wist de ploeg van KV Oostende te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor KV Oostende. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst KV Oostende 1
Winst Sint-Truiden 4
Gelijkspel 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 12e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 5e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
KV Oostende - Sint-Truiden Opstelling KV Oostende Opstelling Sint-Truiden Live KV Oostende - Sint-Truiden Live KV Oostende - Sint-Truiden kijken KV Oostende - Sint-Truiden kijken Live KV Oostende - Sint-Truiden stream KV Oostende - Sint-Truiden Fox Sports Nabeschouwing KV Oostende - Sint-Truiden Uitslag KV Oostende - Sint-Truiden Statistieken KV Oostende - Sint-Truiden Jupiler Pro League 2018/2019 KV Oostende - Sint-Truiden wedden KV Oostende - Sint-Truiden gokken KV Oostende - Sint-Truiden Unibet