Nabeschouwing Sporting Charleroi - Anderlecht (1-2) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zondag 12 augustus 2018 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Sporting Charleroi het zondag 12 augustus 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Anderlecht (1-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Anderlecht is onder leiding van scheidsrechter Christof Dierick geëindigd in een 1-2 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door K. Rezaei, waarmee Sporting Charleroi met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van L. Dimata in de 48e minuut zorgde er even later voor dat Anderlecht weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 64e minuut zette I. Santini zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Anderlecht de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Christof Dierick, waardoor Anderlecht dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sporting Charleroi - Anderlecht 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor S. Bornauw Anderlecht
12' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor S. Marinos Sporting Charleroi
33' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor A. Saelemaekers Anderlecht
41' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt K. Rezaei met assist van C. Benavente Sporting Charleroi 1-0
48' Penalty Anderlecht Penalty L. Dimata Anderlecht 1-1
59' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor A. Baby Sporting Charleroi
64' Doelpunt Anderlecht Doelpunt I. Santini met assist van E. Cobbaut Anderlecht 1-2
72' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Perbet voor G. Hendrickx Sporting Charleroi
73' Wissel Anderlecht Wissel K. Musona voor P. Gerkens Anderlecht
73' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor O. Vranješ Anderlecht
83' Wissel Anderlecht Wissel F. Amuzu voor E. Cobbaut Anderlecht
89' Wissel Sporting Charleroi Wissel R. Grange voor A. Gholizadeh Sporting Charleroi
91' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor L. Dimata Anderlecht
92' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor I. Santini Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Anderlecht
Opstellingen Sporting Charleroi - Anderlecht
De opstellingen van Sporting Charleroi en Anderlecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Sporting Charleroi - Anderlecht

Sporting Charleroi en Anderlecht treffen elkaar in de 3e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christof Dierick en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en Anderlecht in de Jupiler Pro League vond plaats op 29 april 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Anderlecht. Op basis van de afgelopen 30 duels tussen beide teams is Anderlecht favoriet. 19 keer wist de ploeg van Sporting Charleroi te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Sporting Charleroi. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sporting Charleroi 7
Winst Anderlecht 19
Totaal 30

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Charleroi op een 8e positie staat, terwijl we Anderlecht terugvinden op de 4e plaats.