Nabeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende (1-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 9 februari 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 9 februari 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - KV Oostende (1-1)

De Jupiler Pro League 2018/2019 wedstrijd tussen Sporting Charleroi en KV Oostende geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 78 minuten. J. Perbet maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Sporting Charleroi vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Lange tijd leek het erop dat KV Oostende het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 93e minuut was het namelijk Ž. Tomašević die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Sporting Charleroi - KV Oostende 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor T. De Sutter KV Oostende
41' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor Nurio Fortuna Sporting Charleroi
44' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor G. Milović KV Oostende
61' Wissel KV Oostende Wissel F. Sakala voor T. De Sutter KV Oostende
64' Wissel Sporting Charleroi Wissel D. Henen voor Y. Delfi Sporting Charleroi
68' Wissel KV Oostende Wissel J. Bataille voor Fernando Canesin KV Oostende
73' Wissel Sporting Charleroi Wissel J. Perbet voor G. Hendrickx Sporting Charleroi
75' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Vandendriessche KV Oostende
78' Penalty Sporting Charleroi Penalty J. Perbet Sporting Charleroi 1-0
82' Wissel KV Oostende Wissel R. DHaese voor L. De Bock KV Oostende
84' Wissel Sporting Charleroi Wissel C. Diandy voor R. Morioka Sporting Charleroi
93' Doelpunt KV Oostende Doelpunt Ž. Tomašević met assist van G. Milović KV Oostende 1-1
95' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Sakala KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - KV Oostende
Opstellingen Sporting Charleroi - KV Oostende
De opstellingen van Sporting Charleroi en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.