Nabeschouwing Sporting Charleroi - Lokeren (2-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 29 september 2018 - 20:00 uur



In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 29 september 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Lokeren. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Lokeren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Lokeren (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Lokeren is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door C. Benavente, waarmee Sporting Charleroi met 1-0 de leiding nam. Sporting Charleroi vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Niane op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 83e minuut wist Lokeren de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Tirpan. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Lokeren kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nicolas Laforge, waardoor Sporting Charleroi dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Sporting Charleroi - Lokeren
Goals
2
1
Balbezit
51%
49%
Gele kaarten
0
3
Schoten op doel
4
1
Aanvallen
38
38
Gevaarlijke aanvallen
21
20
Corners
2
0
Wissels
3
3
LIVE Sporting Charleroi - Lokeren 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Lokeren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
11' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Tirpan Lokeren
43' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor M. Terki Lokeren
46' Wissel Lokeren Wissel J. Cevallos voor M. Terki Lokeren
46' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Willems voor Nurio Fortuna Sporting Charleroi
55' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt C. Benavente Sporting Charleroi 1-0
73' Wissel Lokeren Wissel Y. Lawal voor A. Skúlason Lokeren
77' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Niane met assist van M. Bruno Sporting Charleroi 2-0
80' Wissel Lokeren Wissel A. Saroka voor G. Hupperts Lokeren
83' Doelpunt Lokeren Doelpunt M. Tirpan met assist van A. Saroka Lokeren 2-1
83' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Gholizadeh voor A. Niane Sporting Charleroi
86' Gele kaart Lokeren Gele kaart voor J. Filipović Lokeren
92' Wissel Sporting Charleroi Wissel R. Grange voor C. Benavente Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Lokeren
Opstellingen Sporting Charleroi - Lokeren
De opstellingen van Sporting Charleroi en Lokeren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Lokeren zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Felice Mazzù
Wissels Sporting Charleroi
# Speler Pos.
69 Rémy Riou K
4 Maxime Busi V
23 Steeven Willems V
7 Omid Noorafkan M
20 Nathan Rodes M
88 Ali Gholizadeh M
88 Arash Gholizadeh A
29 Romain Grange A
39 David Henen A
Formatie 5-3-2
Coach Peter Maes
Voorbeschouwing Sporting Charleroi - Lokeren

Sporting Charleroi en Lokeren treffen elkaar in de 9e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en Lokeren in de Jupiler Pro League vond plaats op 11 februari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide teams is Lokeren favoriet. 9 keer wist de ploeg van Sporting Charleroi te winnen, tegenover 7 winstpartijen voor Sporting Charleroi. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sporting Charleroi 7
Winst Lokeren 9
Gelijkspel 10
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Charleroi op een 11e positie staat, terwijl we Lokeren terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Sporting Charleroi - Lokeren Opstelling Sporting Charleroi Opstelling Lokeren Live Sporting Charleroi - Lokeren Live Sporting Charleroi - Lokeren kijken Sporting Charleroi - Lokeren kijken Live Sporting Charleroi - Lokeren stream Sporting Charleroi - Lokeren Fox Sports Nabeschouwing Sporting Charleroi - Lokeren Uitslag Sporting Charleroi - Lokeren Statistieken Sporting Charleroi - Lokeren Jupiler Pro League 2018/2019 Sporting Charleroi - Lokeren wedden Sporting Charleroi - Lokeren gokken Sporting Charleroi - Lokeren Unibet