Nabeschouwing Waasland-Beveren - Sporting Charleroi (1-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 22 september 2018 - 18:00 uur



In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 22 september 2018 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Charleroi. De wedstrijd wordt gespeeld in Freethielstadion in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Sporting Charleroi live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Sporting Charleroi (1-1)

De Jupiler Pro League 2018/2019 wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Sporting Charleroi geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 19e minuut door V. Osimhen, waarmee Sporting Charleroi met 0-1 de leiding nam. In de 49e minuut moest M. Ilaimaharitra van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Nathan Verboomen een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Sporting Charleroi verder met een speler minder. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte N. Ampomah namens Waasland-Beveren in de 51e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

In de 93e minuut werd J. Perbet van Sporting Charleroi met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Sporting Charleroi het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Waasland-Beveren - Sporting Charleroi
Goals
1
1
Balbezit
51%
49%
Rode kaarten
0
2
Gele kaarten
4
1
Schoten totaal
8
10
Schoten op doel
3
5
Aanvallen
78
82
Gevaarlijke aanvallen
59
59
Overtredingen
25
11
Buitenspel
1
0
Corners
3
5
Wissels
2
2
LIVE Waasland-Beveren - Sporting Charleroi 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Sporting Charleroi teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt V. Osimhen met assist van A. Niane Sporting Charleroi 0-1
36' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor M. Massop Waasland-Beveren
46' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor S. Marinos Sporting Charleroi
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel F. Forte voor P. Keita Waasland-Beveren
49' Rode kaart Sporting Charleroi Rode kaart voor M. Ilaimaharitra Sporting Charleroi
51' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt N. Ampomah Waasland-Beveren 1-1
52' Wissel Sporting Charleroi Wissel G. Hendrickx voor M. Bruno Sporting Charleroi
67' Wissel Sporting Charleroi Wissel A. Gholizadeh voor A. Niane Sporting Charleroi
75' Wissel Waasland-Beveren Wissel F. Vanzo voor J. Schrijvers Waasland-Beveren
81' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor M. Caufriez Waasland-Beveren
86' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vellios Waasland-Beveren
93' Rode kaart Sporting Charleroi Rode kaart voor J. Perbet Sporting Charleroi
94' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor N. Ampomah Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Sporting Charleroi
Opstellingen Waasland-Beveren - Sporting Charleroi
De opstellingen van Waasland-Beveren en Sporting Charleroi zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sporting Charleroi zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Yannick Ferrera
Wissels Waasland-Beveren
# Speler Pos.
89 Kevin Debaty K
2 Tobias Salquist V
19 Alexis Gamboa V
28 Daam Foulon V
13 Louis Verstraete M
9 Francesco Forte A
10 Floriano Vanzo A
11 Beni Badibanga A
Formatie 4-4-2
Coach Felice Mazzù
Wissels Sporting Charleroi
# Speler Pos.
15 Valentin Baume K
69 Rémy Riou K
4 Maxime Busi V
5 Dorian Dervite V
23 Steeven Willems V
22 Gaëtan Hendrickx M
88 Ali Gholizadeh M
88 Arash Gholizadeh A
10 Jérémy Perbet A
39 David Henen A
Voorbeschouwing Waasland-Beveren - Sporting Charleroi

Waasland-Beveren en Sporting Charleroi treffen elkaar in de 8e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nathan Verboomen en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en Sporting Charleroi in de Jupiler Pro League vond plaats op 25 november 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Sporting Charleroi favoriet. 6 keer wist de ploeg van Waasland-Beveren te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Waasland-Beveren. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Waasland-Beveren 1
Winst Sporting Charleroi 6
Gelijkspel 7
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 15e positie staat, terwijl we Sporting Charleroi terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Waasland-Beveren - Sporting Charleroi Opstelling Waasland-Beveren Opstelling Sporting Charleroi Live Waasland-Beveren - Sporting Charleroi Live Waasland-Beveren - Sporting Charleroi kijken Waasland-Beveren - Sporting Charleroi kijken Live Waasland-Beveren - Sporting Charleroi stream Waasland-Beveren - Sporting Charleroi Fox Sports Nabeschouwing Waasland-Beveren - Sporting Charleroi Uitslag Waasland-Beveren - Sporting Charleroi Statistieken Waasland-Beveren - Sporting Charleroi Jupiler Pro League 2018/2019 Waasland-Beveren - Sporting Charleroi wedden Waasland-Beveren - Sporting Charleroi gokken Waasland-Beveren - Sporting Charleroi Unibet