Nabeschouwing Zulte-Waregem - KV Oostende (1-1) || Jupiler Pro League 2018/2019

Zaterdag 1 december 2018 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2018/2019 neemt Zulte-Waregem het zaterdag 1 december 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Elindus Arena in Waregem.

Via de Zulte-Waregem - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zulte-Waregem - KV Oostende (1-1)

De Jupiler Pro League 2018/2019 wedstrijd tussen Zulte-Waregem en KV Oostende geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door H. Harbaoui, waarmee Zulte-Waregem met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat KV Oostende het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 85e minuut was het namelijk I. Boonen die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Zulte-Waregem - KV Oostende 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zulte-Waregem - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt H. Harbaoui met assist van M. Heylen Zulte-Waregem 1-0
39' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor N. Lombaerts KV Oostende
44' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor D. De fauw Zulte-Waregem
45' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Sakala KV Oostende
69' Wissel KV Oostende Wissel I. Boonen voor F. Sakala KV Oostende
73' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. Soisalo voor M. Sylla Zulte-Waregem
77' Wissel Zulte-Waregem Wissel T. Buffel voor T. Bongonda Zulte-Waregem
79' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor S. Walsh Zulte-Waregem
80' Wissel KV Oostende Wissel S. Guri voor A. Nkaka KV Oostende
85' Doelpunt KV Oostende Doelpunt I. Boonen met assist van G. Milović KV Oostende 1-1
92' Wissel Zulte-Waregem Wissel H. Bjørdal voor N. De Pauw Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Zulte-Waregem - KV Oostende
Opstellingen Zulte-Waregem - KV Oostende
De opstellingen van Zulte-Waregem en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zulte-Waregem gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Zulte-Waregem - KV Oostende

Zulte-Waregem en KV Oostende treffen elkaar in de 17e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Zulte-Waregem en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 24 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor KV Oostende. Op basis van de afgelopen 15 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Zulte-Waregem als KV Oostende wisten 4 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 7 keer in een gelijkspel.

Winst Zulte-Waregem 4
Winst KV Oostende 4
Gelijkspel 7
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Zulte-Waregem op een 13e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.