Nabeschouwing Anderlecht - Sint-Truiden (4-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zondag 20 oktober 2019 - 18:00 uur



In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Anderlecht het zondag 20 oktober 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Lotto Park in Brussels.

Via de Anderlecht - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Anderlecht - Sint-Truiden (4-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Anderlecht en Sint-Truiden is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 4-1 overwinning voor Anderlecht. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Anderlecht kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van N. Chadli. Anderlecht vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Kana op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut wist Sint-Truiden de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Y. Boli.

Na 67 minuten werd de voorsprong voor Anderlecht vergroot nadat K. Roofe de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 78e minuut wist N. Chadli namens Anderlecht de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alexandre Boucaut en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Anderlecht.

Wedstrijdstatistieken Anderlecht - Sint-Truiden
Goals
4
1
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
11
9
Schoten op doel
8
3
Aanvallen
94
124
Gevaarlijke aanvallen
58
75
Overtredingen
10
14
Buitenspel
2
3
Corners
3
3
Wissels
3
3
LIVE Anderlecht - Sint-Truiden 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Anderlecht - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Anderlecht Doelpunt N. Chadli Anderlecht 1-0
10' Doelpunt Anderlecht Doelpunt M. Kana met assist van K. Roofe Anderlecht 2-0
23' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor A. De Bruyn Sint-Truiden
30' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor I. Sankhon Sint-Truiden
46' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor M. Kana Anderlecht
46' Wissel Sint-Truiden Wissel Y. Suzuki voor E. Acolatse Sint-Truiden
61' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Goncalves Sousa voor S. De Ridder Sint-Truiden
62' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Boli met assist van A. Goncalves Sousa Sint-Truiden 2-1
63' Wissel Anderlecht Wissel E. Kayembe voor A. Saelemaekers Anderlecht
67' Doelpunt Anderlecht Doelpunt K. Roofe met assist van N. Chadli Anderlecht 3-1
73' Wissel Sint-Truiden Wissel T. Ito voor A. De Bruyn Sint-Truiden
76' Wissel Anderlecht Wissel F. Amuzu voor A. Trebel Anderlecht
78' Doelpunt Anderlecht Doelpunt N. Chadli met assist van K. Roofe Anderlecht 4-1
86' Wissel Anderlecht Wissel L. Adzic voor N. Chadli Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Anderlecht - Sint-Truiden
Opstellingen Anderlecht - Sint-Truiden
De opstellingen van Anderlecht en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Anderlecht gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 4-1-2-3 opstelling.
Formatie 4-1-2-3
Wissels Sint-Truiden
# Speler Pos.
35 Tibo Herbots K
13 Maxime Wenssens K
28 Thibault De Smet V
23 Tatsuya Ito M
19 Stan Van Dessel M
9 Yuma Suzuki A
50 Alan Goncalves Sousa A
18 Facundo Colidio A
Voorbeschouwing Anderlecht - Sint-Truiden

Anderlecht en Sint-Truiden treffen elkaar in de 11e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Anderlecht en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 25 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 21 duels tussen beide ploegen is Anderlecht favoriet. De thuisploeg wist 10 keer te winnen, terwijl Sint-Truiden slechts 7 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Anderlecht 10
Winst Sint-Truiden 7
Gelijkspel 4
Totaal 21

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Anderlecht op een 13e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Anderlecht - Sint-Truiden Opstelling Anderlecht Opstelling Sint-Truiden Live Anderlecht - Sint-Truiden Live Anderlecht - Sint-Truiden kijken Anderlecht - Sint-Truiden kijken Live Anderlecht - Sint-Truiden stream Anderlecht - Sint-Truiden Fox Sports Nabeschouwing Anderlecht - Sint-Truiden Uitslag Anderlecht - Sint-Truiden Statistieken Anderlecht - Sint-Truiden Jupiler Pro League 2019/2020 Anderlecht - Sint-Truiden wedden Anderlecht - Sint-Truiden gokken Anderlecht - Sint-Truiden Unibet