Nabeschouwing Antwerp - Club Brugge (2-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Antwerp het zondag 10 november 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Club Brugge (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Antwerp en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 2-1 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door S. Schrijvers, waarmee Club Brugge met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van D. Mbokani in de 49e minuut zorgde er even later voor dat Antwerp weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. Via een eigen goal van S. Mignolet kwam Antwerp in de 64e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bram Van Driessche, waardoor Antwerp dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Antwerp - Club Brugge 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt Club Brugge Doelpunt S. Schrijvers met assist van P. Tau Club Brugge 0-1
33' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor F. Haroun Antwerp
42' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor S. Bolat Antwerp
47' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor K. Miyoshi Antwerp
49' Penalty Antwerp Penalty D. Mbokani Antwerp 1-1
55' Wissel Club Brugge Wissel E. Dennis voor P. Tau Club Brugge
62' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor E. Balanta Club Brugge
62' Wissel Club Brugge Wissel L. Openda voor D. Okereke Club Brugge
62' Wissel Antwerp Wissel M. Benson voor I. Rodrigues Antwerp
64' Eigen doelpunt Antwerp Eigen doelpunt S. Mignolet Antwerp 2-1
64' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Lamkel Ze Antwerp
73' Wissel Antwerp Wissel K. Mirallas voor K. Miyoshi Antwerp
75' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor H. Vanaken Club Brugge
77' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor R. Vormer Club Brugge
78' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor A. De Sart Antwerp
79' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor W. Hoedt Antwerp
85' Wissel Club Brugge Wissel K. Diatta voor S. Schrijvers Club Brugge
94' Wissel Antwerp Wissel A. Seck voor A. De Sart Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Club Brugge
Opstellingen Antwerp - Club Brugge
De opstellingen van Antwerp en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Antwerp - Club Brugge

Antwerp en Club Brugge treffen elkaar in de 15e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antwerp en Club Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 19 mei 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Club Brugge. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Club Brugge favoriet. 3 keer wist de ploeg van Antwerp te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Antwerp. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Antwerp 0
Winst Club Brugge 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antwerp op een 7e positie staat, terwijl we Club Brugge terugvinden op de 1e plaats.