Nabeschouwing Antwerp - KV Oostende (3-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 29 februari 2020 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Antwerp het zaterdag 29 februari 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - KV Oostende (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Antwerp en KV Oostende is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Antwerp kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van D. Mbokani. Antwerp vergrootte in de 5e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Mbokani op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat D. Mbokani namens Antwerp het doel wist te vinden in de 87e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Na 92 minuten deed R. Vargas iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van KV Oostende werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor KV Oostende echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Antwerp.

LIVE Antwerp - KV Oostende 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Mbokani Antwerp 1-0
5' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Mbokani met assist van L. Refaelov Antwerp 2-0
49' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor J. Bataille KV Oostende
62' Wissel KV Oostende Wissel B. Capon voor Renato Neto KV Oostende
68' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor B. Sanneh KV Oostende
73' Wissel KV Oostende Wissel A. Niane voor B. Sanneh KV Oostende
75' Wissel Antwerp Wissel S. Defour voor A. De Sart Antwerp
78' Wissel Antwerp Wissel K. Miyoshi voor L. Refaelov Antwerp
83' Wissel KV Oostende Wissel L. Verstraete voor K. Vandendriessche KV Oostende
85' Wissel Antwerp Wissel R. De Laet voor Buta Antwerp
87' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Mbokani Antwerp 3-0
92' Doelpunt KV Oostende Doelpunt R. Vargas met assist van B. Capon KV Oostende 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - KV Oostende
Opstellingen Antwerp - KV Oostende
De opstellingen van Antwerp en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing Antwerp - KV Oostende

Antwerp en KV Oostende treffen elkaar in de 28e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Antwerp en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 29 september 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Antwerp favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl KV Oostende slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Antwerp 3
Winst KV Oostende 0
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antwerp op een 5e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 14e plaats.