Nabeschouwing Antwerp - Mechelen (1-0) || Jupiler Pro League 2019/2020

Vrijdag 29 november 2019 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Antwerp het vrijdag 29 november 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Mechelen (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Antwerp en Mechelen is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 1-0 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Antwerp kreeg in de 48e minuut een strafschop toegekend, die door D. Mbokani werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 75 minuten was het K. Mirallas die Antwerp op een 1-0 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Antwerp uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Antwerp - Mechelen 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

47' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor T. Peyre Mechelen
48' Penalty gemist Antwerp Penalty gemist D. Mbokani Antwerp
46' Wissel Antwerp Wissel A. Seck voor D. Arslanagic Antwerp
60' Wissel Antwerp Wissel D. Lamkel Ze voor L. Refaelov Antwerp
62' Wissel Mechelen Wissel G. Hairemans voor T. Peyre Mechelen
63' Wissel Mechelen Wissel W. Togui voor D. Vanzeir Mechelen
75' Doelpunt Antwerp Doelpunt K. Mirallas met assist van A. De Sart Antwerp 1-0
80' Wissel Mechelen Wissel G. Engvall voor I. de Camargo Mechelen
89' Wissel Antwerp Wissel M. Hongla voor K. Mirallas Antwerp
90' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Mbokani Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Mechelen
Opstellingen Antwerp - Mechelen
De opstellingen van Antwerp en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Mechelen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach László Bölöni
Coach Wouter Vrancken
Voorbeschouwing Antwerp - Mechelen

Antwerp en Mechelen treffen elkaar in de 17e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Antwerp en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 20 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Mechelen. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Antwerp als Mechelen wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Antwerp 1
Winst Mechelen 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Antwerp op een 4e positie staat, terwijl we Mechelen terugvinden op de 6e plaats.