Nabeschouwing Antwerp - Waasland-Beveren (4-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zondag 4 augustus 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Antwerp het zondag 4 augustus 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Waasland-Beveren. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Waasland-Beveren live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Waasland-Beveren (4-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Antwerp en Waasland-Beveren is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 4-1 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Antwerp kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van D. Mbokani. Een penalty zorgde er later in de 32e minuut voor dat Antwerp via L. Refaelov op 2-0 kwam te staan. In de 42e minuut wist Waasland-Beveren de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via M. Verreth.

Na 50 minuten werd de voorsprong voor Antwerp vergroot nadat A. Buta de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 69e minuut wist D. Mbokani namens Antwerp de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alexandre Boucaut en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Antwerp.

LIVE Antwerp - Waasland-Beveren 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Waasland-Beveren teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Mbokani met assist van G. Hairemans Antwerp 1-0
31' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukotic Waasland-Beveren
32' Penalty Antwerp Penalty L. Refaelov Antwerp 2-0
42' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt M. Verreth Waasland-Beveren 2-1
50' Doelpunt Antwerp Doelpunt A. Buta met assist van D. Mbokani Antwerp 3-1
65' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Jubitana voor B. Djihad Waasland-Beveren
69' Doelpunt Antwerp Doelpunt D. Mbokani met assist van F. Haroun Antwerp 4-1
72' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Jubitana Waasland-Beveren
73' Wissel Antwerp Wissel J. Bolingi voor L. Refaelov Antwerp
75' Wissel Antwerp Wissel S. Coopman voor F. Haroun Antwerp
75' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Dierckx voor B. Badibanga Waasland-Beveren
78' Wissel Antwerp Wissel R. Quirynen voor A. Buta Antwerp
82' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Foulon voor M. Caufriez Waasland-Beveren
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Waasland-Beveren
Opstellingen Antwerp - Waasland-Beveren
De opstellingen van Antwerp en Waasland-Beveren zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Waasland-Beveren zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.