Nabeschouwing Antwerp - Zulte-Waregem (2-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zondag 26 januari 2020 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Antwerp het zondag 26 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in Bosuilstadion in Deurne.

Via de Antwerp - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Antwerp - Zulte-Waregem (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Antwerp en Zulte-Waregem is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door G. Bruno, waarmee Zulte-Waregem met 0-1 de leiding nam. Antwerp kwam in de 32e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Buta, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Antwerp vervolgens op 2-1. Het was D. Mbokani die vanaf 11 meter wist te scoren in de 77e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Antwerp dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Antwerp - Zulte-Waregem 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Antwerp - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Zulte-Waregem Doelpunt G. Bruno met assist van A. Sissako Zulte-Waregem 0-1
32' Doelpunt Antwerp Doelpunt Buta met assist van I. Rodrigues Antwerp 1-1
42' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor D. Oberlin Zulte-Waregem
46' Wissel Antwerp Wissel K. Miyoshi voor L. Refaelov Antwerp
47' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor O. Deschacht Zulte-Waregem
55' Wissel Zulte-Waregem Wissel C. Larin voor D. Oberlin Zulte-Waregem
62' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor D. Marcq Zulte-Waregem
74' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Walsh voor G. Mensah Zulte-Waregem
76' Wissel Antwerp Wissel Z. Gano voor M. Benson Antwerp
76' Wissel Antwerp Wissel D. Lamkel Ze voor S. Defour Antwerp
77' Penalty Antwerp Penalty D. Mbokani Antwerp 2-1
83' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor H. Bjordal Zulte-Waregem
85' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. De Smet voor D. Marcq Zulte-Waregem
Video hoogtepunten en samenvatting Antwerp - Zulte-Waregem
Opstellingen Antwerp - Zulte-Waregem
De opstellingen van Antwerp en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Antwerp gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.