Nabeschouwing AS Eupen - Cercle Brugge (1-0) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 1 februari 2020 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt AS Eupen het zaterdag 1 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion am Kehrweg in Eupen.

Via de AS Eupen - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AS Eupen - Cercle Brugge (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen AS Eupen en Cercle Brugge is geëindigd in een 1-0 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door A. Beck, waarmee AS Eupen met 1-0 de leiding nam. Cercle Brugge kreeg via K. Hoggas in de 89e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat de arbiter de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van AS Eupen.

LIVE AS Eupen - Cercle Brugge 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AS Eupen - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Doelpunt AS Eupen Doelpunt A. Beck met assist van D. Miličević AS Eupen 1-0
46' Wissel Cercle Brugge Wissel M. Eppel voor D. De Belder Cercle Brugge
46' Wissel Cercle Brugge Wissel D. Hotič voor L. Foster Cercle Brugge
53' Wissel AS Eupen Wissel Jon Bautista voor F. Ciampichetti AS Eupen
73' Wissel AS Eupen Wissel Carlos Embalo voor K. Musona AS Eupen
73' Wissel Cercle Brugge Wissel T. Somers voor J. Omolo Cercle Brugge
74' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Carlos Embalo AS Eupen
81' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor O. Ebrahimi AS Eupen
81' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor K. Hoggas Cercle Brugge
83' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor A. Gory Cercle Brugge
86' Wissel AS Eupen Wissel M. Koch voor D. Miličević AS Eupen
89' Penalty gemist Cercle Brugge Penalty gemist K. Hoggas Cercle Brugge
90' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor A. Beck AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting AS Eupen - Cercle Brugge
Opstellingen AS Eupen - Cercle Brugge
De opstellingen van AS Eupen en Cercle Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AS Eupen gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Cercle Brugge zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.