Nabeschouwing Cercle Brugge - Standard Luik (0-2) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 27 juli 2019 - 18:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Cercle Brugge het zaterdag 27 juli 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Standard Luik. De wedstrijd wordt gespeeld in Jan Breydelstadion in Brugge.

Via de Cercle Brugge - Standard Luik live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cercle Brugge - Standard Luik (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Cercle Brugge en Standard Luik is onder leiding van scheidsrechter Alexandre Boucaut geëindigd in een 0-2 overwinning voor Standard Luik. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 22e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg R. Emond van Standard Liège via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Op de eerste goal van de wedstrijd moest uiteindelijk behoorlijk lang gewacht worden, want pas na 88 minuten was het R. Emond die Standard Liège op een 0-1 voorsprong zette. In de 92e minuut kreeg J. Serrano van Cercle Brugge voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Cercle Brugge de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-2 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft vergrootte A. Limbombe de voorsprong door in de 94e minuut de 0-2 te scoren voor Standard Liège.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Standard Luik.

LIVE Cercle Brugge - Standard Luik 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cercle Brugge - Standard Luik teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Penalty gemist Standard Liège Penalty gemist R. Emond Standard Liège
30' Gele kaart Standard Liège Gele kaart voor S. Bastien Standard Liège
59' Wissel Standard Liège Wissel M. Carcela-Gonzalez voor A. Boljevic Standard Liège
67' Wissel Cercle Brugge Wissel J. Mboula voor K. Hoggas Cercle Brugge
74' Wissel Standard Liège Wissel A. Limbombe voor S. Amallah Standard Liège
80' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Kante voor D. De Belder Cercle Brugge
86' Wissel Standard Liège Wissel D. Cop voor M. Lestienne Standard Liège
87' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor J. Serrano Cercle Brugge
87' Wissel Cercle Brugge Wissel J. Omolo voor R. K. NGuessan Cercle Brugge
88' Doelpunt Standard Liège Doelpunt R. Emond met assist van M. Carcela-Gonzalez Standard Liège 0-1
92' Tweede gele kaart Cercle Brugge Tweede gele kaart voor J. Serrano Cercle Brugge
94' Doelpunt Standard Liège Doelpunt A. Limbombe Standard Liège 0-2
Video hoogtepunten en samenvatting Cercle Brugge - Standard Luik
Opstellingen Cercle Brugge - Standard Luik
De opstellingen van Cercle Brugge en Standard Luik zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cercle Brugge gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Standard Luik zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Cercle Brugge - Standard Luik

Cercle Brugge en Standard Luik treffen elkaar in de 1e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alexandre Boucaut en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Jupiler Pro League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Cercle Brugge en Standard Luik in de Jupiler Pro League vond plaats op 10 maart 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Standard Luik. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Standard Luik favoriet. 15 keer wist de ploeg van Cercle Brugge te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Cercle Brugge. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.