Nabeschouwing Genk - Gent (0-2) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zondag 10 november 2019 - 18:00 uur



In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Genk het zondag 10 november 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Luminus Arena in Genk.

Via de Genk - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Genk - Gent (0-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Genk en Gent is onder leiding van scheidsrechter Erik Lambrechts geëindigd in een 0-2 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Gent kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van L. Depoitre. Gent vergrootte in de 47e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. David op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Gent.

Wedstrijdstatistieken Genk - Gent
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
3
0
Schoten totaal
13
9
Schoten op doel
7
6
Aanvallen
116
109
Gevaarlijke aanvallen
90
61
Overtredingen
19
10
Buitenspel
1
3
Corners
6
2
Wissels
3
3
LIVE Genk - Gent 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Genk - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Gent Doelpunt L. Depoitre Gent 0-1
47' Doelpunt Gent Doelpunt J. David met assist van R. Yaremchuk Gent 0-2
53' Gele kaart Genk Gele kaart voor C. Cuesta Genk
54' Wissel Genk Wissel T. Bongonda voor C. Cuesta Genk
55' Wissel Gent Wissel B. Dejaegere voor R. Bezus Gent
63' Wissel Genk Wissel J. Ito voor P. Hrosovsky Genk
66' Gele kaart Genk Gele kaart voor B. Heynen Genk
71' Gele kaart Genk Gele kaart voor S. Dewaest Genk
77' Wissel Genk Wissel D. Ndongala voor P. Onuachu Genk
83' Wissel Gent Wissel G. Kvilitaia voor R. Yaremchuk Gent
92' Wissel Gent Wissel D. Mbayo voor L. Depoitre Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Genk - Gent
Opstellingen Genk - Gent
De opstellingen van Genk en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Genk - Gent

Genk en Gent treffen elkaar in de 15e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Erik Lambrechts en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Genk en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 27 april 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Genk. Op basis van de afgelopen 37 duels tussen beide ploegen is Genk favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Gent slechts 12 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Genk 17
Winst Gent 12
Gelijkspel 8
Totaal 37

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Genk op een 9e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Genk - Gent Opstelling Genk Opstelling Gent Live Genk - Gent Live Genk - Gent kijken Genk - Gent kijken Live Genk - Gent stream Genk - Gent Fox Sports Nabeschouwing Genk - Gent Uitslag Genk - Gent Statistieken Genk - Gent Jupiler Pro League 2019/2020 Genk - Gent wedden Genk - Gent gokken Genk - Gent Unibet