Nabeschouwing Gent - Anderlecht (1-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Vrijdag 7 februari 2020 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Gent het vrijdag 7 februari 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Anderlecht. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Anderlecht live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Anderlecht (1-1)

De Jupiler Pro League 2019/2020 wedstrijd tussen Gent en Anderlecht geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door A. Colassin, waarmee Anderlecht met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van J. David in de 28e minuut zorgde er even later voor dat Gent weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

LIVE Gent - Anderlecht 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Anderlecht teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Anderlecht Doelpunt A. Colassin Anderlecht 0-1
27' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor M. Kana Anderlecht
28' Penalty Gent Penalty J. David Gent 1-1
39' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor M. Murillo Anderlecht
46' Wissel Gent Wissel B. Dejaegere voor E. Owusu Gent
58' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Marreh Gent
62' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor F. Amuzu Anderlecht
63' Wissel Gent Wissel G. Kvilitaia voor R. Bezus Gent
73' Wissel Anderlecht Wissel D. Joveljić voor A. Colassin Anderlecht
82' Gele kaart Anderlecht Gele kaart voor P. Žulj Anderlecht
82' Wissel Gent Wissel G. Chakvetadze voor A. Niangbo Gent
88' Wissel Anderlecht Wissel M. Pjaca voor M. Vlap Anderlecht
94' Gele kaart Gent Gele kaart voor B. Dejaegere Gent
94' Wissel Anderlecht Wissel E. Kayembe voor J. Doku Anderlecht
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Anderlecht
Opstellingen Gent - Anderlecht
De opstellingen van Gent en Anderlecht zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Anderlecht zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.