Nabeschouwing Gent - Antwerp (1-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zondag 24 november 2019 - 14:30 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Gent het zondag 24 november 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Antwerp (1-1)

De Jupiler Pro League 2019/2020 wedstrijd tussen Gent en Antwerp geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door R. Yaremchuk, waarmee Gent met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Antwerp het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 94e minuut was het namelijk Z. Gano die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Gent - Antwerp 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Gent Doelpunt R. Yaremchuk met assist van J. David Gent 1-0
25' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Arslanagic Antwerp
42' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Mbokani Antwerp
57' Wissel Antwerp Wissel K. Miyoshi voor I. Rodrigues Antwerp
60' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor A. De Sart Antwerp
62' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor R. De Laet Antwerp
78' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor D. Lamkel Ze Antwerp
79' Wissel Antwerp Wissel A. Baby voor L. Refaelov Antwerp
81' Gele kaart Antwerp Gele kaart voor F. Haroun Antwerp
87' Wissel Antwerp Wissel Z. Gano voor A. De Sart Antwerp
91' Gele kaart Gent Gele kaart voor S. Kums Gent
92' Wissel Gent Wissel G. Kvilitaia voor R. Yaremchuk Gent
94' Doelpunt Antwerp Doelpunt Z. Gano Antwerp 1-1
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Antwerp
Opstellingen Gent - Antwerp
De opstellingen van Gent en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Gent - Antwerp

Gent en Antwerp treffen elkaar in de 16e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lawrence Visser en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Antwerp in de Jupiler Pro League vond plaats op 21 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antwerp. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Antwerp favoriet. 3 keer wist de ploeg van Gent te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Gent. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gent 1
Winst Antwerp 3
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gent op een 3e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mist.