Nabeschouwing Gent - Zulte-Waregem (2-0) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 7 december 2019 - 20:00 uur



In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Gent het zaterdag 7 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Zulte-Waregem. De wedstrijd wordt gespeeld in GHELAMCO-arena in Gent.

Via de Gent - Zulte-Waregem live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gent - Zulte-Waregem (2-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Gent en Zulte-Waregem is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Lardot geëindigd in een 2-0 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Gent kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van R. Bezus. Gent vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Yaremchuk op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Gent.

Wedstrijdstatistieken Gent - Zulte-Waregem
Goals
2
0
Gele kaarten
2
1
Aanvallen
121
147
Gevaarlijke aanvallen
57
81
Corners
5
5
Wissels
3
3
LIVE Gent - Zulte-Waregem 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gent - Zulte-Waregem teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Gent Doelpunt R. Bezus Gent 1-0
28' Doelpunt Gent Doelpunt R. Yaremchuk met assist van V. Odjidja-Ofoe Gent 2-0
38' Gele kaart Gent Gele kaart voor E. Owusu Gent
40' Gele kaart Gent Gele kaart voor R. Bezus Gent
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel S. Berahino voor H. Bjordal Zulte-Waregem
46' Wissel Zulte-Waregem Wissel L. Zarandia voor D. Oberlin Zulte-Waregem
54' Gele kaart Zulte-Waregem Gele kaart voor D. Marcq Zulte-Waregem
68' Wissel Gent Wissel D. Mbayo voor R. Bezus Gent
76' Wissel Gent Wissel G. Chakvetadze voor S. Kums Gent
78' Wissel Zulte-Waregem Wissel M. De Smet voor L. Zarandia Zulte-Waregem
85' Wissel Gent Wissel G. Kvilitaia voor L. Depoitre Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Gent - Zulte-Waregem
Opstellingen Gent - Zulte-Waregem
De opstellingen van Gent en Zulte-Waregem zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gent gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Zulte-Waregem zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Francky Dury
Wissels Zulte-Waregem
# Speler Pos.
44 Eike Bansen K
14 Sandy Walsh V
33 Cameron Humphreys V
7 Luka Zarandia M
6 Abdoulaye Sissako M
67 Jannes Van Hecke M
29 Mathieu De Smet M
38 Saido Berahino A
Voorbeschouwing Gent - Zulte-Waregem

Gent en Zulte-Waregem treffen elkaar in de 18e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Lardot en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gent en Zulte-Waregem in de Jupiler Pro League vond plaats op 22 september 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 35 duels tussen beide ploegen is Gent favoriet. De thuisploeg wist 13 keer te winnen, terwijl Zulte-Waregem slechts 12 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 10 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Gent 13
Winst Zulte-Waregem 12
Gelijkspel 10
Totaal 35

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gent op een 4e positie staat, terwijl we Zulte-Waregem terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Gent - Zulte-Waregem Opstelling Gent Opstelling Zulte-Waregem Live Gent - Zulte-Waregem Live Gent - Zulte-Waregem kijken Gent - Zulte-Waregem kijken Live Gent - Zulte-Waregem stream Gent - Zulte-Waregem Fox Sports Nabeschouwing Gent - Zulte-Waregem Uitslag Gent - Zulte-Waregem Statistieken Gent - Zulte-Waregem Jupiler Pro League 2019/2020 Gent - Zulte-Waregem wedden Gent - Zulte-Waregem gokken Gent - Zulte-Waregem Unibet