Nabeschouwing Kortrijk - Antwerp (0-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 7 maart 2020 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Kortrijk het zaterdag 7 maart 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Antwerp. De wedstrijd wordt gespeeld in Guldensporenstadion in Kortrijk.

Via de Kortrijk - Antwerp live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Kortrijk - Antwerp (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Kortrijk en Antwerp is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Antwerp. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 84e minuut door L. Refaelov, waarmee Antwerp met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Antwerp de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Kortrijk - Antwerp 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Kortrijk - Antwerp teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

61' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor K. DHaene Kortrijk
61' Wissel Antwerp Wissel A. De Sart voor K. Miyoshi Antwerp
68' Wissel Kortrijk Wissel H. Guèye voor J. Stojanović Kortrijk
74' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor Tuta Kortrijk
74' Wissel Antwerp Wissel L. Refaelov voor Ivo Rodrigues Antwerp
77' Wissel Kortrijk Wissel C. Lepoint voor L. Azouni Kortrijk
84' Doelpunt Antwerp Doelpunt L. Refaelov Antwerp 0-1
85' Wissel Kortrijk Wissel E. Ocansey voor H. Van der Bruggen Kortrijk
87' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor H. Guèye Kortrijk
88' Wissel Antwerp Wissel A. Seck voor D. Lamkel Ze Antwerp
Video hoogtepunten en samenvatting Kortrijk - Antwerp
Opstellingen Kortrijk - Antwerp
De opstellingen van Kortrijk en Antwerp zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Kortrijk gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Antwerp zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Yves Vanderhaeghe
Coach László Bölöni
Voorbeschouwing Kortrijk - Antwerp

Kortrijk en Antwerp treffen elkaar in de 29e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Kortrijk en Antwerp in de Jupiler Pro League vond plaats op 26 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Antwerp. Op basis van de afgelopen 5 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Kortrijk als Antwerp wisten 2 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.

Winst Kortrijk 2
Winst Antwerp 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Kortrijk op een 10e positie staat, terwijl we Antwerp terugvinden op de 4e plaats.