Nabeschouwing KV Oostende - Gent (2-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zondag 15 december 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt KV Oostende het zondag 15 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Gent (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Gent is onder leiding van scheidsrechter Bert Put geëindigd in een 2-1 overwinning voor KV Oostende. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door L. Depoitre, waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. KV Oostende kwam in de 27e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Hjulsager, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 54e minuut zette R. Vargas zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee KV Oostende de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bert Put, waardoor KV Oostende dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE KV Oostende - Gent 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Gent Doelpunt L. Depoitre Gent 0-1
27' Doelpunt KV Oostende Doelpunt A. Hjulsager met assist van G. Milovic KV Oostende 1-1
54' Doelpunt KV Oostende Doelpunt R. Vargas met assist van L. Ndenbe KV Oostende 2-1
58' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor L. Ndenbe KV Oostende
59' Wissel Gent Wissel G. Kvilitaia voor E. Owusu Gent
60' Wissel Gent Wissel D. Mbayo voor R. Bezus Gent
72' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor J. Bataille KV Oostende
73' Wissel KV Oostende Wissel K. Vandendriessche voor R. Vargas KV Oostende
79' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Hjulsager KV Oostende
80' Wissel Gent Wissel G. Chakvetadze voor M. Mohammadi Gent
84' Wissel KV Oostende Wissel F. Sakala voor A. Hjulsager KV Oostende
89' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor K. Vandendriessche KV Oostende
92' Wissel KV Oostende Wissel I. Sylla voor J. Akpala KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Gent
Opstellingen KV Oostende - Gent

Voorbeschouwing KV Oostende - Gent

KV Oostende en Gent treffen elkaar in de 19e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bert Put en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 18 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 19 duels tussen beide teams is Gent favoriet. 8 keer wist de ploeg van KV Oostende te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor KV Oostende. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst KV Oostende 5
Winst Gent 8
Gelijkspel 6
Totaal 19

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 14e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 3e plaats.