Nabeschouwing KV Oostende - Kortrijk (0-3) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 15 februari 2020 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt KV Oostende het zaterdag 15 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Kortrijk. De wedstrijd wordt gespeeld in DIaz Arena in Oostende.

Via de KV Oostende - Kortrijk live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing KV Oostende - Kortrijk (0-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen KV Oostende en Kortrijk is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Kortrijk. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 59e minuut door T. Moffi, waarmee Kortrijk met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Kortrijk opnieuw te scoren. In de 91e minuut was het H. Van der Bruggen die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Kortrijk. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was H. Guèye van Kortrijk die de 0-3 wist te maken in de 94e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Kortrijk dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE KV Oostende - Kortrijk 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd KV Oostende - Kortrijk teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

59' Doelpunt Kortrijk Doelpunt T. Moffi Kortrijk 0-1
62' Wissel KV Oostende Wissel M. Jonckheere voor A. Hjulsager KV Oostende
66' Wissel Kortrijk Wissel C. Lepoint voor H. Kage Kortrijk
74' Gele kaart Kortrijk Gele kaart voor K. DHaene Kortrijk
75' Wissel KV Oostende Wissel I. Sylla voor B. Capon KV Oostende
76' Wissel Kortrijk Wissel H. Guèye voor T. Moffi Kortrijk
79' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor L. Verstraete KV Oostende
83' Wissel KV Oostende Wissel R. Vargas voor L. Verstraete KV Oostende
84' Wissel Kortrijk Wissel J. Stojanović voor I. Mboyo Kortrijk
88' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Palaversa KV Oostende
91' Doelpunt Kortrijk Doelpunt H. Van der Bruggen Kortrijk 0-2
94' Doelpunt Kortrijk Doelpunt H. Guèye met assist van J. Stojanović Kortrijk 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting KV Oostende - Kortrijk
Opstellingen KV Oostende - Kortrijk
De opstellingen van KV Oostende en Kortrijk zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat KV Oostende gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Kortrijk zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing KV Oostende - Kortrijk

KV Oostende en Kortrijk treffen elkaar in de 26e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen KV Oostende en Kortrijk in de Jupiler Pro League vond plaats op 31 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is KV Oostende favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Kortrijk slechts 4 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst KV Oostende 6
Winst Kortrijk 4
Gelijkspel 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel KV Oostende op een 14e positie staat, terwijl we Kortrijk terugvinden op de 12e plaats.