Nabeschouwing Mechelen - KV Oostende (1-0) || Jupiler Pro League 2019/2020

Vrijdag 20 december 2019 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Mechelen het vrijdag 20 december 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in AFAS-stadion Achter de Kazerne in Mechelen.

Via de Mechelen - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mechelen - KV Oostende (1-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Mechelen en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Wim Smet geëindigd in een 1-0 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 69e minuut door N. Storm, waarmee Mechelen met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Mechelen uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Mechelen - KV Oostende 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mechelen - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Wissel KV Oostende Wissel I. Sylla voor J. Akpala KV Oostende
46' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor J. Vanlerberghe Mechelen
58' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor L. Bijker Mechelen
63' Wissel KV Oostende Wissel K. Vandendriessche voor R. Vargas KV Oostende
66' Wissel Mechelen Wissel I. de Camargo voor W. Togui Mechelen
66' Wissel Mechelen Wissel R. Schoofs voor A. Swinkels Mechelen
69' Doelpunt Mechelen Doelpunt N. Storm Mechelen 1-0
77' Wissel Mechelen Wissel G. Hairemans voor O. Kaya Mechelen
77' Wissel KV Oostende Wissel I. Boonen voor R. Neto KV Oostende
83' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor A. Hjulsager KV Oostende
83' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor G. Engvall Mechelen
Video hoogtepunten en samenvatting Mechelen - KV Oostende
Opstellingen Mechelen - KV Oostende
De opstellingen van Mechelen en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Mechelen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Mechelen - KV Oostende

Mechelen en KV Oostende treffen elkaar in de 20e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Wim Smet en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Mechelen en KV Oostende in de Jupiler Pro League vond plaats op 24 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor KV Oostende. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide teams is KV Oostende favoriet. 5 keer wist de ploeg van Mechelen te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Mechelen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Mechelen 3
Winst KV Oostende 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Mechelen op een 8e positie staat, terwijl we KV Oostende terugvinden op de 13e plaats.