Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden (1-3) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 25 januari 2020 - 20:00 uur



In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Royal Excel Mouscron het zaterdag 25 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sint-Truiden. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Le Canonnier in Moeskron.

Via de Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Royal Excel Mouscron en Sint-Truiden is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 27e minuut door Y. Suzuki, waarmee Sint-Truiden met 0-1 de leiding nam. Sint-Truiden vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Botaka op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 80e minuut volgde een derde treffer van Sint-Truiden, waarmee S. Asamoah zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 87 minuten deed F. Boya iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Royal Excel Mouscron werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Royal Excel Mouscron echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Sint-Truiden.

Wedstrijdstatistieken Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden
Goals
1
3
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
11
8
Schoten op doel
4
6
Aanvallen
85
83
Gevaarlijke aanvallen
33
19
Corners
3
1
Wissels
3
3
LIVE Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
27' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt Y. Suzuki met assist van F. Colidio Sint-Truiden 0-1
34' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel D. Mohamed voor N. De Medina Royal Excel Mouscron
42' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor R. Bushiri Sint-Truiden
48' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor W. Janssens Sint-Truiden
54' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt J. Botaka met assist van F. Colidio Sint-Truiden 0-2
59' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel B. Van Durmen voor D. Hocko Royal Excel Mouscron
63' Gele kaart Royal Excel Mouscron Gele kaart voor N. Antonov Royal Excel Mouscron
77' Wissel Sint-Truiden Wissel S. Asamoah voor C. Durkin Sint-Truiden
80' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt S. Asamoah met assist van F. Colidio Sint-Truiden 0-3
81' Wissel Royal Excel Mouscron Wissel R. Pietrzak voor F. Olinga Royal Excel Mouscron
84' Wissel Sint-Truiden Wissel E. Acolatse voor Y. Suzuki Sint-Truiden
87' Doelpunt Royal Excel Mouscron Doelpunt F. Boya Royal Excel Mouscron 1-3
88' Wissel Sint-Truiden Wissel A. Goncalves Sousa voor F. Colidio Sint-Truiden
Video hoogtepunten en samenvatting Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden
Opstellingen Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden
De opstellingen van Royal Excel Mouscron en Sint-Truiden zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Royal Excel Mouscron gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Sint-Truiden zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Wissels Royal Excel Mouscron
# Speler Pos.
90 Vaso Vasić K
25 Rafal Pietrzak V
28 Jeremy Huyghebaert V
10 Marko Bakić M
30 Benjamin Van Durmen M
11 Dimitri Mohamed M
27 Alexandre Ippolito M
Formatie 4-3-3
Wissels Sint-Truiden
# Speler Pos.
35 Tibo Herbots K
24 Mory Konate V
23 Tatsuya Ito M
12 Samuel Asamoah A
27 Mathieu Troonbeeckx A
50 Alan Goncalves Sousa A
29 Elton Acolatse A
Voorbeschouwing Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden

Royal Excel Mouscron en Sint-Truiden treffen elkaar in de 23e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Royal Excel Mouscron en Sint-Truiden in de Jupiler Pro League vond plaats op 27 juli 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Royal Excel Mouscron. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Sint-Truiden favoriet. 4 keer wist de ploeg van Royal Excel Mouscron te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Royal Excel Mouscron. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Royal Excel Mouscron 3
Winst Sint-Truiden 4
Gelijkspel 2
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Royal Excel Mouscron op een 10e positie staat, terwijl we Sint-Truiden terugvinden op de 11e plaats.

Tags
Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden Opstelling Royal Excel Mouscron Opstelling Sint-Truiden Live Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden Live Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden kijken Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden kijken Live Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden stream Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden Fox Sports Nabeschouwing Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden Uitslag Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden Statistieken Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden Jupiler Pro League 2019/2020 Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden wedden Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden gokken Royal Excel Mouscron - Sint-Truiden Unibet