Nabeschouwing Sint-Truiden - AS Eupen (5-2) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 8 februari 2020 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Sint-Truiden het zaterdag 8 februari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - AS Eupen (5-2)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en AS Eupen is geëindigd in een 5-2 overwinning voor Sint-Truiden. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door M. Konaté, waarmee Sint-Truiden met 1-0 de leiding nam. AS Eupen kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Prevljak, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 40e minuut zette J. Cools zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee AS Eupen de leiding in de wedstrijd nam.

Na 42 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat S. Asamoah de 2-2 maakte voor Sint-Truiden. Sint-Truiden leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 46 minuten op voorsprong na een goal van S. Asamoah: 3-2. Even later was het opnieuw S. Asamoah die voor zijn team wist te scoren. Daarmee zette hij Sint-Truiden op 4-2 in de 63e minuut. Na 64 minuten moest Sint-Truiden speler S. Asamoah het veld verlaten na het ontvangen van een tweede gele kaart. Het betekende dat Sint-Truiden de wedstrijd uit moest spelen met een man minder. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door C. Durkin van Sint-Truiden die daarmee in de 95e minuut de eindstand bepaalde: 5-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 5-2 eindstand in het voordeel van Sint-Truiden.

LIVE Sint-Truiden - AS Eupen 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt M. Konaté met assist van S. Colombatto Sint-Truiden 1-0
30' Doelpunt AS Eupen Doelpunt S. Prevljak met assist van S. Gnaka AS Eupen 1-1
40' Doelpunt AS Eupen Doelpunt J. Cools AS Eupen 1-2
42' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt S. Asamoah met assist van F. Colidio Sint-Truiden 2-2
46' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt S. Asamoah met assist van J. Botaka Sint-Truiden 3-2
47' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor Jordi Amat AS Eupen
52' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Asamoah Sint-Truiden
62' Wissel AS Eupen Wissel Carlos Embalo voor J. Cools AS Eupen
63' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt S. Asamoah met assist van T. De Smet Sint-Truiden 4-2
64' Tweede gele kaart Sint-Truiden Tweede gele kaart voor S. Asamoah Sint-Truiden
67' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor E. Sowah Adjei AS Eupen
70' Wissel Sint-Truiden Wissel C. Durkin voor J. Botaka Sint-Truiden
72' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Y. Suzuki Sint-Truiden
77' Wissel AS Eupen Wissel J. Bolingi voor M. Koch AS Eupen
78' Wissel Sint-Truiden Wissel T. Ito voor Y. Suzuki Sint-Truiden
82' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Mmaee Sint-Truiden
83' Wissel Sint-Truiden Wissel W. Janssens voor T. De Smet Sint-Truiden
95' Doelpunt Sint-Truiden Doelpunt C. Durkin met assist van S. Colombatto Sint-Truiden 5-2
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - AS Eupen
Opstellingen Sint-Truiden - AS Eupen
De opstellingen van Sint-Truiden en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.