Nabeschouwing Sint-Truiden - Mechelen (0-3) || Jupiler Pro League 2019/2020

Vrijdag 28 februari 2020 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Sint-Truiden het vrijdag 28 februari 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stayen in Sint Truiden.

Via de Sint-Truiden - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sint-Truiden - Mechelen (0-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sint-Truiden en Mechelen is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Mechelen. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 79e minuut door R. Schoofs, waarmee Mechelen met 0-1 de leiding nam. Mechelen vergrootte in de 82e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Vanzeir op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van R. Bushiri zorgde ervoor dat Mechelen in de 94e minuut op 0-3 kwam te staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Mechelen dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sint-Truiden - Mechelen 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sint-Truiden - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

62' Wissel Mechelen Wissel D. Vanzeir voor J. Van Damme Mechelen
69' Wissel Mechelen Wissel W. Togui voor I. de Camargo Mechelen
71' Wissel Sint-Truiden Wissel Pol García voor K. Matsubara Sint-Truiden
72' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor A. Vranckx Mechelen
74' Wissel Sint-Truiden Wissel Alan Sousa voor F. Colidio Sint-Truiden
77' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Colombatto Sint-Truiden
79' Doelpunt Mechelen Doelpunt R. Schoofs met assist van G. Hairemans Mechelen 0-1
81' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor S. Asamoah Sint-Truiden
82' Doelpunt Mechelen Doelpunt D. Vanzeir Mechelen 0-2
83' Wissel Sint-Truiden Wissel J. Botaka voor S. Asamoah Sint-Truiden
86' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor C. Durkin Sint-Truiden
89' Wissel Mechelen Wissel A. Corryn voor G. Hairemans Mechelen
93' Gele kaart Sint-Truiden Gele kaart voor Alan Sousa Sint-Truiden
94' Eigen doelpunt Mechelen Eigen doelpunt R. Bushiri Mechelen 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Sint-Truiden - Mechelen
Opstellingen Sint-Truiden - Mechelen
De opstellingen van Sint-Truiden en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sint-Truiden gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Mechelen zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Formatie 4-3-1-2
Voorbeschouwing Sint-Truiden - Mechelen

Sint-Truiden en Mechelen treffen elkaar in de 28e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Sint-Truiden en Mechelen in de Jupiler Pro League vond plaats op 30 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sint-Truiden. Op basis van de afgelopen 18 duels tussen beide teams is Mechelen favoriet. 8 keer wist de ploeg van Sint-Truiden te winnen, tegenover 6 winstpartijen voor Sint-Truiden. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sint-Truiden 6
Winst Mechelen 8
Totaal 18

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sint-Truiden op een 12e positie staat, terwijl we Mechelen terugvinden op de 7e plaats.