Nabeschouwing Sporting Charleroi - Cercle Brugge (3-0) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 14 december 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Sporting Charleroi het zaterdag 14 december 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Cercle Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Cercle Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Cercle Brugge (3-0)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Cercle Brugge is onder leiding van scheidsrechter Nicolas Laforge geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door M. Bruno, waarmee Sporting Charleroi met 1-0 de leiding nam. Sporting Charleroi vergrootte in de 51e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Gholizadeh op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Laat in de wedstrijd volgde nog een derde en laatste doelpunt. Het was M. Fall van Sporting Charleroi die de 3-0 wist te maken in de 88e minuut.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nicolas Laforge, waardoor Sporting Charleroi dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sporting Charleroi - Cercle Brugge 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Cercle Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt M. Bruno met assist van A. Gholizadeh Sporting Charleroi 1-0
29' Gele kaart Cercle Brugge Gele kaart voor T. Somers Cercle Brugge
30' Wissel Cercle Brugge Wissel L. Foster voor C. Dekuyper Cercle Brugge
51' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt A. Gholizadeh met assist van R. Morioka Sporting Charleroi 2-0
58' Wissel Cercle Brugge Wissel A. Gory voor K. Hazard Cercle Brugge
60' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor R. Morioka Sporting Charleroi
70' Wissel Cercle Brugge Wissel K. Hoggas voor G. Donsah Cercle Brugge
72' Wissel Sporting Charleroi Wissel M. Fall voor M. Bruno Sporting Charleroi
76' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Nicholson voor K. Rezaei Sporting Charleroi
85' Wissel Sporting Charleroi Wissel G. Hendrickx voor D. Henen Sporting Charleroi
88' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt M. Fall Sporting Charleroi 3-0
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Cercle Brugge
Opstellingen Sporting Charleroi - Cercle Brugge

Voorbeschouwing Sporting Charleroi - Cercle Brugge

Sporting Charleroi en Cercle Brugge treffen elkaar in de 19e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nicolas Laforge en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Charleroi en Cercle Brugge in de Jupiler Pro League vond plaats op 20 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Charleroi. Op basis van de afgelopen 22 duels tussen beide teams is Cercle Brugge favoriet. 11 keer wist de ploeg van Sporting Charleroi te winnen, tegenover 8 winstpartijen voor Sporting Charleroi. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Sporting Charleroi 8
Winst Cercle Brugge 11
Totaal 22

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Charleroi op een 5e positie staat, terwijl we Cercle Brugge terugvinden op de 16e plaats.