Nabeschouwing Sporting Charleroi - Mechelen (2-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Dinsdag 11 februari 2020 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Sporting Charleroi het dinsdag 11 februari 2020 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Mechelen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade du Pays de Charleroi in Charleroi.

Via de Sporting Charleroi - Mechelen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Charleroi - Mechelen (2-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Sporting Charleroi en Mechelen is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sporting Charleroi. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 65e minuut door S. Nicholson, waarmee Sporting Charleroi met 1-0 de leiding nam. Mechelen kwam in de 79e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van W. Togui, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 81e minuut zette M. Fall zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sporting Charleroi de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor Sporting Charleroi dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sporting Charleroi - Mechelen 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Charleroi - Mechelen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

58' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Nicholson voor A. Gholizadeh Sporting Charleroi
60' Wissel Mechelen Wissel C. Tainmont voor N. Storm Mechelen
65' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt S. Nicholson Sporting Charleroi 1-0
68' Wissel Mechelen Wissel W. Togui voor G. Hairemans Mechelen
69' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor A. Swinkels Mechelen
71' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor R. Morioka Sporting Charleroi
76' Wissel Mechelen Wissel D. Vanzeir voor R. Schoofs Mechelen
77' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor A. Vranckx Mechelen
79' Doelpunt Mechelen Doelpunt W. Togui met assist van A. Vranckx Mechelen 1-1
81' Doelpunt Sporting Charleroi Doelpunt M. Fall met assist van M. Bruno Sporting Charleroi 2-1
82' Gele kaart Mechelen Gele kaart voor O. Kaya Mechelen
87' Wissel Sporting Charleroi Wissel F. Tsadjout voor M. Bruno Sporting Charleroi
89' Gele kaart Sporting Charleroi Gele kaart voor K. Rezaei Sporting Charleroi
92' Wissel Sporting Charleroi Wissel S. Marinos voor J. Kayembe Sporting Charleroi
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Charleroi - Mechelen
Opstellingen Sporting Charleroi - Mechelen
De opstellingen van Sporting Charleroi en Mechelen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Charleroi gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Mechelen zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.