Nabeschouwing Standard Luik - Gent (0-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Donderdag 26 december 2019 - 20:30 uur



In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Standard Luik het donderdag 26 december 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Gent. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade Maurice Dufrasne in Liege.

Via de Standard Luik - Gent live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Standard Luik - Gent (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Standard Luik en Gent is onder leiding van scheidsrechter Bram Van Driessche geëindigd in een 0-1 overwinning voor Gent. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 83e minuut door S. Kums, waarmee Gent met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bram Van Driessche, waardoor Gent de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

Wedstrijdstatistieken Standard Luik - Gent
Balbezit
46%
54%
Gele kaarten
0
3
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
90
147
Gevaarlijke aanvallen
67
97
Overtredingen
8
14
Buitenspel
1
2
Corners
2
3
Wissels
2
2
LIVE Standard Luik - Gent 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Standard Luik - Gent teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
56' Gele kaart Gent Gele kaart voor R. Yaremchuk Gent
62' Gele kaart Gent Gele kaart voor V. Odjidja-Ofoe Gent
63' Wissel Standard Liège Wissel F. Avenatti voor D. Cop Standard Liège
68' Wissel Gent Wissel G. Kvilitaia voor R. Yaremchuk Gent
83' Doelpunt Gent Doelpunt S. Kums met assist van L. Depoitre Gent 0-1
84' Wissel Gent Wissel M. Lustig voor S. Kums Gent
87' Wissel Standard Liège Wissel A. Boljevic voor D. Lavalee Standard Liège
88' Gele kaart Gent Gele kaart voor A. Castro-Montes Gent
Video hoogtepunten en samenvatting Standard Luik - Gent
Opstellingen Standard Luik - Gent
De opstellingen van Standard Luik en Gent zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Standard Luik gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Gent zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Standard Luik - Gent

Standard Luik en Gent treffen elkaar in de 21e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bram Van Driessche en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Standard Luik en Gent in de Jupiler Pro League vond plaats op 3 november 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gent. Op basis van de afgelopen 40 duels tussen beide teams is Gent favoriet. 21 keer wist de ploeg van Standard Luik te winnen, tegenover 13 winstpartijen voor Standard Luik. 6 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Standard Luik 13
Winst Gent 21
Gelijkspel 6
Totaal 40

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Standard Luik op een 5e positie staat, terwijl we Gent terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.

Tags
Standard Luik - Gent Opstelling Standard Luik Opstelling Gent Live Standard Luik - Gent Live Standard Luik - Gent kijken Standard Luik - Gent kijken Live Standard Luik - Gent stream Standard Luik - Gent Fox Sports Nabeschouwing Standard Luik - Gent Uitslag Standard Luik - Gent Statistieken Standard Luik - Gent Jupiler Pro League 2019/2020 Standard Luik - Gent wedden Standard Luik - Gent gokken Standard Luik - Gent Unibet