Nabeschouwing Waasland-Beveren - AS Eupen (0-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 25 januari 2020 - 20:00 uur



In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 25 januari 2020 om 20:00 uur in eigen huis op tegen AS Eupen. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - AS Eupen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - AS Eupen (0-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en AS Eupen is geëindigd in een 0-1 overwinning voor AS Eupen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 25e minuut door M. Koch, waarmee AS Eupen met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van AS Eupen.

Wedstrijdstatistieken Waasland-Beveren - AS Eupen
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
9
4
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
142
111
Gevaarlijke aanvallen
82
42
Corners
7
4
Wissels
3
3
LIVE Waasland-Beveren - AS Eupen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - AS Eupen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
25' Doelpunt AS Eupen Doelpunt M. Koch met assist van J. Cools AS Eupen 0-1
32' Wissel AS Eupen Wissel B. O. Jon voor K. Musona AS Eupen
52' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Wiegel Waasland-Beveren
59' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Koita voor T. Dierckx Waasland-Beveren
60' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor A. Vukotic Waasland-Beveren
65' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor Y. Kobayashi Waasland-Beveren
65' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor N. Schouterden AS Eupen
69' Wissel Waasland-Beveren Wissel T. Agyepong voor B. Djihad Waasland-Beveren
70' Wissel AS Eupen Wissel J. Bolingi voor F. Ciampichetti AS Eupen
77' Wissel Waasland-Beveren Wissel D. Sula voor B. Badibanga Waasland-Beveren
81' Wissel AS Eupen Wissel J. Lazare Amani voor D. Milicevic AS Eupen
94' Gele kaart AS Eupen Gele kaart voor O. De Wolf AS Eupen
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - AS Eupen
Opstellingen Waasland-Beveren - AS Eupen
De opstellingen van Waasland-Beveren en AS Eupen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en AS Eupen zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Arnauld Mercier
Wissels Waasland-Beveren
# Speler Pos.
13 Nordin Jackers K
19 Alexis Gamboa V
40 Thomas Agyepong M
20 Jakub Piotrowski M
29 Matthias Verreth A
98 Din Sula A
17 Aboubakary Koita A
Formatie 3-5-2
Coach Beñat San José Gil
Voorbeschouwing Waasland-Beveren - AS Eupen

Waasland-Beveren en AS Eupen treffen elkaar in de 23e speelronde van de Jupiler Pro League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Waasland-Beveren en AS Eupen in de Jupiler Pro League vond plaats op 10 augustus 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide ploegen is Waasland-Beveren favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl AS Eupen slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Waasland-Beveren 3
Winst AS Eupen 2
Gelijkspel 2
Totaal 7

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Waasland-Beveren op een 14e positie staat, terwijl we AS Eupen terugvinden op de 13e plaats.

Tags
Waasland-Beveren - AS Eupen Opstelling Waasland-Beveren Opstelling AS Eupen Live Waasland-Beveren - AS Eupen Live Waasland-Beveren - AS Eupen kijken Waasland-Beveren - AS Eupen kijken Live Waasland-Beveren - AS Eupen stream Waasland-Beveren - AS Eupen Fox Sports Nabeschouwing Waasland-Beveren - AS Eupen Uitslag Waasland-Beveren - AS Eupen Statistieken Waasland-Beveren - AS Eupen Jupiler Pro League 2019/2020 Waasland-Beveren - AS Eupen wedden Waasland-Beveren - AS Eupen gokken Waasland-Beveren - AS Eupen Unibet