Nabeschouwing Waasland-Beveren - Club Brugge (1-3) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 27 juli 2019 - 20:30 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 27 juli 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Club Brugge. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - Club Brugge live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - Club Brugge (1-3)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en Club Brugge is onder leiding van scheidsrechter Lothar D'hondt geëindigd in een 1-3 overwinning voor Club Brugge. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 32 minuten. F. Forte maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Waasland-Beveren vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Een benutte penalty van H. Vanaken in de 47e minuut zorgde er even later voor dat Club Brugge weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 48e minuut zette D. Okereke zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Club Brugge de leiding in de wedstrijd nam.

Na 70 minuten werd de voorsprong voor Club Brugge vergroot nadat H. Vanaken de 1-3 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Club Brugge.

LIVE Waasland-Beveren - Club Brugge 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - Club Brugge teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor B. Djihad Waasland-Beveren
25' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Foulon Waasland-Beveren
32' Penalty Waasland-Beveren Penalty F. Forte Waasland-Beveren 1-0
42' Gele kaart Club Brugge Gele kaart voor H. Vanaken Club Brugge
46' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor M. Caufriez Waasland-Beveren
47' Penalty Club Brugge Penalty H. Vanaken Club Brugge 1-1
46' Wissel Waasland-Beveren Wissel A. Vukotic voor A. Wiegel Waasland-Beveren
48' Doelpunt Club Brugge Doelpunt D. Okereke Club Brugge 1-2
59' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. Verreth voor X. Emmers Waasland-Beveren
64' Wissel Club Brugge Wissel T. Vlietinck voor E. Dennis Club Brugge
70' Doelpunt Club Brugge Doelpunt H. Vanaken met assist van R. Vormer Club Brugge 1-3
79' Wissel Club Brugge Wissel S. Schrijvers voor D. Okereke Club Brugge
79' Wissel Waasland-Beveren Wissel S. Milosevic voor B. Djihad Waasland-Beveren
87' Wissel Club Brugge Wissel L. Openda voor A. Danjuma Club Brugge
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - Club Brugge
Opstellingen Waasland-Beveren - Club Brugge
De opstellingen van Waasland-Beveren en Club Brugge zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Club Brugge zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.