Nabeschouwing Waasland-Beveren - KV Oostende (3-1) || Jupiler Pro League 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 20:00 uur

In de Jupiler Pro League 2019/2020 neemt Waasland-Beveren het zaterdag 5 oktober 2019 om 20:00 uur in eigen huis op tegen KV Oostende. De wedstrijd wordt gespeeld in Kunstrasenplatz Jean-Löring-Sportpark in Beveren.

Via de Waasland-Beveren - KV Oostende live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Waasland-Beveren - KV Oostende (3-1)

Het Jupiler Pro League duel tussen Waasland-Beveren en KV Oostende is onder leiding van scheidsrechter Frederik Geldhof geëindigd in een 3-1 overwinning voor Waasland-Beveren. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door F. Sakala, waarmee KV Oostende met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van K. Vandendriessche zorgde ervoor dat Waasland-Beveren op 1-1 kwam te staan in de 33e minuut. In de 37e minuut zette A. Wiegel zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Waasland-Beveren de leiding in de wedstrijd nam.

Na 58 minuten werd de voorsprong voor Waasland-Beveren vergroot nadat A. Vukotic de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Waasland-Beveren.

LIVE Waasland-Beveren - KV Oostende 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Waasland-Beveren - KV Oostende teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt KV Oostende Doelpunt F. Sakala met assist van R. DHaese KV Oostende 0-1
31' Wissel KV Oostende Wissel B. Capon voor G. Milovic KV Oostende
33' Eigen doelpunt Waasland-Beveren Eigen doelpunt K. Vandendriessche Waasland-Beveren 1-1
37' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt A. Wiegel met assist van D. Sula Waasland-Beveren 2-1
55' Wissel Waasland-Beveren Wissel Y. Kobayashi voor X. Emmers Waasland-Beveren
58' Doelpunt Waasland-Beveren Doelpunt A. Vukotic met assist van Y. Kobayashi Waasland-Beveren 3-1
61' Wissel KV Oostende Wissel S. Guri voor I. Sylla KV Oostende
61' Wissel KV Oostende Wissel R. Vargas voor R. DHaese KV Oostende
64' Gele kaart Waasland-Beveren Gele kaart voor D. Foulon Waasland-Beveren
73' Wissel Waasland-Beveren Wissel F. Durmishaj voor D. Sula Waasland-Beveren
77' Wissel Waasland-Beveren Wissel M. Verreth voor D. Jubitana Waasland-Beveren
80' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor J. Bataille KV Oostende
83' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor W. Faes KV Oostende
90' Gele kaart KV Oostende Gele kaart voor F. Canesin KV Oostende
Video hoogtepunten en samenvatting Waasland-Beveren - KV Oostende
Opstellingen Waasland-Beveren - KV Oostende
De opstellingen van Waasland-Beveren en KV Oostende zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Waasland-Beveren gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en KV Oostende zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.